Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek? Megéri? (converse...

Szerintetek? Megéri? (converse tornacipő)

Figyelt kérdés

[link]

converse tornacipő 36-44-es méretig, és 5899.-Ft/db

2011. júl. 2. 11:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

5899.ft-ért még meg is éri,mert átlagban sokkal drágábbak a converse cipők.

én azonban nem vagyok egy converse imádó,mertcsak a márkát fizetjük meg,és nem a minőséget sajnos.

teljesen másik cipőboltban vagy kínaiban találsz egyszínű,magas/rövidszárú tornacipőt.csak éppen nincs rajta az a bizonyos csilag..

2011. júl. 2. 11:10
 2/14 A kérdező kommentje:

köszi a választ még jöhetnek!

ja és tudom h ott is vannak ilyen magas,rövid szárú cipők

egyszer vettem ott és tovább tartott mint a márkás xD

2011. júl. 2. 11:13
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
nem igaz, hogy nem bírjátok felfogni, hogy ez hamisítvány
2011. júl. 2. 13:08
 4/14 A kérdező kommentje:
és mért hamisítvány ?? :O :) :D jöhetnek még válaszok
2011. júl. 2. 17:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Vateráról nem érdemes szerintem. Inkább vedd meg boltban drágábban, az biztos, hogy nem hamisítvány. ;) Egyébként Hervisbe learázás van, most érdemesebb venni olcsóbban.
2011. júl. 2. 18:18
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ de am ahol lakok ott nincs a közelben ilyen bolt! (csak kb 60 km-re =) :( :/ ) X]
2011. júl. 2. 18:32
 7/14 A kérdező kommentje:
jah és am az egyik márkás cipőmnek meg lekopott az alja a kínainak meg nm !
2011. júl. 2. 18:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Amit utoljára írtál az annak tudható be, hogy egy nagyon masszív kínai cipőt szereztél be, hisz azok közül is vannak nagyon jók. De! Ez a vaterás converse... Szerintem még beszerzési áron se lehet hozzájutni 5 ezer valamennyiért, és akkor ha úgy vesszük, veszel egy kínai cipőt, ami úgy néz ki mint a converse de benne van a pakliban, hogy a gagyibb kínai változatból való és egy ilyen cipőért szerintem meg sok a 6 ezer forint.
2011. júl. 2. 19:51
 9/14 A kérdező kommentje:

hát na! ez is igaz! de am meg lehet h kínait veszek mert a napokban kinéztem egy lila-fekete magasszárút és csak 3000Ft!

meg még az is ott van a pakliban h kifizeted de nm jön meg,rossz méretet hoz,nem olyat hoz amilyet akarok meg még sok minden... =)

2011. júl. 2. 20:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezek nem hamisítványok, hanem nem is küldenek semmit. Egyik barátnőmet átbaszták. Lehúznak pénzzel, de semmit sem küldenek. Vateráról csak személyes átvétel útján szabad vásárolni!
2011. júl. 4. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!