Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse cipősök! Nos, eléggé...

Converse cipősök! Nos, eléggé nagy a lábfejem és a sima kínai tornacipő nyomja. Szóval kényelmetlen. A converse is az lenne a lábfejem miatt?

Figyelt kérdés
eddig nike 6.0 hordtam de azért néha jobb-jobb a tornacipő,csinosabb is:) a 6.0 amugy is ink télies.. csakhát a kínai tornacipő nyoomja a lábam stb.. egyszóval kényelmetlen szeretnék venni converse tornaciipőt csak nemtudom,nehogy az is kényelmetlen legyen..és azért nem szeretnék 20ezret kidobni az ablakon.:)
2011. aug. 29. 18:53
 1/7 anonim válasza:
egy ideig biztosan dörzsölni fogja a lábadat, nekem az első két hétben véresre dörzsölte, most viszont már nagyon kényelmes. De azt, hogy nyom e, a boltban is el tudod dönteni ha felpróbálod
2011. aug. 29. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kell próbálni! Teljesen más a felépítése, külön van férfi női unisex...úgyhogy válszték van...jah és feles számozás is van, úgyhogy ha jó méretet választasz nem fogja nyomni a lábad:)
2011. aug. 29. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
vegyél fél számmal nagyobbat. Egy ideig kényelmetlen,szokatlan lesz,de majd megszokod:)
2011. aug. 29. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:

hát nem tudom ,a vastag talpúnak nem túl széles a feje

[link]

a Converse slim-nek vastagabbnak tűnik...legalább is szerintem ..:S

[link]

2011. aug. 29. 19:03
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!:)) hát elsőnek ez se nyomta..mert felpróbáltam de ma ugy alakult h kicsit több séta..ne tudjátok meg..eléggé fáj és vízholyagok vannak a lábamon.
2011. aug. 29. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
A kínai tornacipőnek valami kemény gumiból van a talprésze, a Converse-nek meg puhább gumiból. Nekem hagyományos talpú van, a light nagyon kényelmetlen (nekem). Amíg "be nem járod" (2-3x viseled) addig kényelmetlen még, de aztán már alig érzed, hogy rajtad van, mert nagyon kényelmes! És már kapsz 10-11 ezerért is igazit, márkaboltban. (A Legends-ben a múltkor voltak akciók, még lehet, hogy most is tart.) [link]
2011. aug. 29. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen! A converse egy kis idő után nagyon kényelmes lesz! Tényleg a legends a legjobb, mi is onnan rendeltünk!! : DD ;)
2011. szept. 6. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!