Lexus999888 kérdése:
Van olyan tornacipő ami hasonló a converse-hez de tőle olcsóbb?
Figyelt kérdés
(a lacoste nekem nem jön be nagyon)2011. szept. 3. 16:53
1/11 anonim válasza:
Esetleg Deichmannban nézz körül.
2/11 anonim válasza:
Kínaiban néztem tornacipőt,meg a csillag is rajta volt csak nem converse volt ráírva :D 2500 ft :)
3/11 A kérdező kommentje:
nem valami tartósak a deochmann által forgalmazott vty cipők!!:|
2011. szept. 3. 16:59
4/11 anonim válasza:
Nekem lassan 1 éve megvan és kutya baja:D
5/11 anonim válasza:
na ugyan döntsd már el mit akarsz
ha minőséget akarsz, akkor áldozz egy Converse-re
ha meg a megjelenés a lényeg akkor vedd meg a Deichmannosat vagy kínaisat
nekem kínais van és nincs vele baj
6/11 anonim válasza:
Strapabíró, márkás, divatos, ráadásul magyar... Én imádom az enyém.
7/11 anonim válasza:
Én is a kínaisra esküszöm:) van olyan strapabíró, mint a Deichmann-os, sőőt. És ha tönkremegy, akkor sincs nagy blama, 2000-3000ft körül veszel egy újat. Ráadásul nagy a választék, egy színű, mintás, rövid v hosszúszárú.
8/11 anonim válasza:
Az én deichmanos, 3000 forintos cipőim nagyon jól bírják..:)És pont olyanok mint a Converse...csak nem az :)
9/11 anonim válasza:
Vannak kb.4000 ftért hamisítványok és teljesen úgy néznek ki mint a convers eredeti cipők. Igazából csak akkor tudod hogy nem igazi ha belül megnézed milyen országból származik...
10/11 anonim válasza:
utolsó vagyok bocsi, elírtam
*converse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!