Mit gondoltok, hogyan néz ki egy farmer miniszoknya, és egy converse, vagy hasonló tornacipő?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már egy ilyen kérdés, de azalatt nem sok véleményt lehetett olvasni.2010. márc. 11. 11:27
1/10 anonim válasza:
attól függ hogy milyen a szoknya, milyen az alakod stb. ja és plussz a felső is dob rajta.
2/10 anonim válasza:
sehogy. amint bejön a jóidő kismillió ilyen csaj fog rohangálni az utcán, észre sem fogod venni magad.
3/10 anonim válasza:
Szerintem ízléstelen. Szoknyához nőies cipi kell.
4/10 anonim válasza:
Hát inkább farmerszoknyához hordd a Converse-t mint csőnadrághoz, mert ahhoz baromira nem illik! Farmerszoknyához szerintem egész jó.
5/10 A kérdező kommentje:
énis szoknyát írtam:)
2010. márc. 11. 13:26
6/10 anonim válasza:
frankó!én is úgy hordom majd.. :D
éjlen az egyediség.. :D mindenki úgy hordja... :DDD
7/10 anonim válasza:
ha mindenki ugyhordja az mar nem vlmi egyedi...xD
de ennek ellenere nekem is nagyon bejon,csak sajnos nincs 10ezer forintom egy converse cipore.de ha lenne...:)
8/10 A kérdező kommentje:
Énis csak azért írtam, h "vagy hasonló tornacipő" mert nekem sincs:D viszont sok olyan van, ami hasonlít rá, szines, hosszabb szárú, ami 3 és 5ezer között már kapható..:D
2010. márc. 11. 16:05
9/10 anonim válasza:
Hát jól..egyebet nincs mit hozzáfűzni :D
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!