Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse vs kínai cipő?

Converse vs kínai cipő?

Figyelt kérdés
Csak érdekességből tettem fel a kérdést, mennyi értelme van a Converse-nak és mit tapasztaltok a kínai cipőkről? (nekem eddig nem volt velem bajuk) :)
2010. szept. 9. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
akkorse vennék fel converse-t ha fizetnének érte minden 2. emberen az van kell a f*sznak kinait meg mégugyse
2010. szept. 9. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:
61%

énsem vennék fel konzervet, már csak azért sem mert mindenkin olyan van, és marha drága

azon az áron veszek 4 kinai cipőt

nekem 1-1,5 évig birják:)

szerintem semmi bajuk

2010. szept. 9. 20:38
 3/11 anonim ***** válasza:
A franciaországból hozatott converse cipőmmel beleléptem egy pocsolyába, és levált a talpa... ennyit erről...
2010. szept. 9. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyik sem, van azért átmenet a 2 között.

Nekem mondjuk nem jön be a konzerv, így egyértelmű, hogy nem is adnék érte tizenezret, de ha mégis vennék tornacipőt, akkor inkább a Deichmannba mennék, ahol láttam 5000 forint körül jópofákat.

2010. szept. 9. 20:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak érdekelt hogy mit gondolnak az emberek ;)
2010. szept. 9. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
hát inkább kínai mint konzerv egy jó ideig kínaiba vettem a cipőket és semmi bajom nem volt velük de mostanába nem nagyon látok olyan ami tetszene így deichmann
2010. szept. 9. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Elárulom Deichmannba bemész ugyanolyan kínaisat kapsz csak drágábban...Én a kék vékonytalpútornacipőmet a kínaiba vettem 2100ért aztn láttam a Deichmannban 3200ért ugyanazt...naa akk most mivan?:/
2010. szept. 9. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó lehet, de a Deichmannban kapsz fél év teljeskörű garanciát, ami azért jó dolog, mert a legkisebb hiba esetén is - ha nem javítható maradéktalanul- cserélik a cipőt (amire újból kezdődik a fél év gari).

Na egy kínaishoz aztán viheted, hogy szétjött, körberöhög aztán mehetsz ahova akarsz.

Abban a kis felárban benne van az, hogy ha 10- ből 2 cipőt kell cserélni vagy javítani, akkor se legyen veszteséges az üzlet. És ha pont Te vagy az egyik a 2- ből akinek tönkremegy, akkor már megérte az a plusz párszáz, amivel többe került az a cipő mintha kínaiban vetted volna.

Amúgy nemrég voltak leárazva tornacipők 1990 Ft- ra, 4-5000 Ft- ról. Így lehet ott nagyon olcsón is találni cipőket.

2010. szept. 9. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
dewvergo,adidas nemm konzerv!!!!!!!!!!!!!4tul drága
2010. szept. 10. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:

converse.

kínai szar,nincs benne betét.

nekem már 3 éve megvan az amerikai converse csukám és csak most kezd oldalt lekopni.ennyit erről.

2010. szept. 11. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!