Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse cipő. Megőrülök....

Converse cipő. Megőrülök. Segítség! (? )

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy kb. 1 évvel ezelőtt vettem egy BŐR Converse cipőt. Akkor nagyon büdös volt (bőr szag...), és azt hittem, hogy ki fog jönni belőle... DE AZÓTA sem jött ki belőle és most még büdösebb! :( Úgy képzeljétek el a szagát, mint egy gondozatlan istálló szagát.. meghalok, nem merem hordani sem..Próbáltam már szellőztetni, napokig kiraktam az ablakomba / tűző napra, de nem szállt ki belőle így sem. Valami ötlet / tanács, hogy mivel tűntessem el ezt a szagot? Lehet ez ellen egyáltalán valamit tenni?
2011. okt. 10. 20:30
 1/6 anonim válasza:
Van ilyen különféle láb por meg ilyenek amit ki lehet próbálni. Nekem speciel a mycospid segitett. Ugy gondold el hogy testnevelés órára vettem egy kinai torna cipőt gondolhatod annak milyen szaga van és napokig szórtam bele azt a port és ugy vettem fel meg minden és egy idő után semmi szaga nem lett.
2011. okt. 10. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
van mentolos cipőspary az hasznos dolog :)
2011. okt. 10. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de nem lehet, h egy olcsó kínai hamisítványhoz jutottál hozzá? nekem is van bőr converse cipőm és semmi szaga nincs. általában a kínai dolgoknak van olyan szaga, ami kb. soha nem fog kijönni belőle. nagymamám vett egy ilyen szaladgálós bevásárló táskát a kínaiaknál és 1 évig kint szellőztette az erkélyen. :D
2011. okt. 10. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:

kell nektek ez a gagyi márka.... amúgy meg cipőápoló,azon belül is a bőr...különféle illatokban lehet hozzájutni!

23N

2011. okt. 11. 08:21
 5/6 Joy Turner ***** válasza:
Nekem is van bőr converse-m, és nem büdi. Lehet, hogy műbőr.
2011. okt. 11. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gagyi márka a converse. Az egy dolog, h valakinek nem tetszik. Nekem 6 éve van meg egy vászon és elég sokat hordtam és 5 Szigetet is megélt és még egyben van. :D Igaz kopott, de nincs szétszakadva. Pedig nem vagyok az a kímélős típus. Volt már nekem 40.000 Ft-os cipőm is, ami 2 évet bírt csak. Itt meg egy tornacipőről beszélünk. :)
2011. okt. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!