Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért undorodnak sokan a...

Miért undorodnak sokan a turkálóktól?

Figyelt kérdés

A "boltit" is lehet 100an felpróbálták, koszos patkányokkal teli kamionokon, hajókon érkeznek. A próbafülkék koszos padlóján ott hevernek a ruhák mert a drága vevők otthagyják, aztán az eladók szépen visszaakasztják.....

Vagyis az hogy a turis ruha koszos, az ennek fényében nem igaz. Vagyis mondhatjuk, hogy nem koszosabb mint egy butikos, sőt....

A határon nem lehet olyat behozni, ami nem megy át egy fertőtlenítési folyamaton.

Azért is merül fel, mert itt is írják sokan, hogy nincs ruhájuk, de mégsem mennének el turiba. Pedig oda elmegy 10 ezerrel és kompletten felöltözik.

Én darabárasba járok ott sem több egy jó felső 1500 Ft-nál. Akinek van ereje, ideje, türelme az kilósba is mehet....

Érdekel a véleményetek, főleg az ellenzőké.

2011. júl. 12. 18:52
1 2 3 4
 31/34 hot_kiss ***** válasza:
100%

Én kilós turkálóba járok, már lassan 2 hónapja.

A turi úgy működik, hogy van egy darabáras része is.

A kilósnál kapsz egy nagy táskát (amit ha jól megtömsz, akár 5 kiló cucc belefér), ebbe azt raksz az elkülönített részből, amit akarsz és csupán 600 forint.

Volt olyan alkalom, hogy elmentünk, hazahoztunk HATSZÁZ forintért vagy 10 pólót, több gatyát és még huzatokat satöbbi.

A méd in itáli ~ Versace gatyám onnan van. A legtöbb zsír új, használatlan, H&M-es és márkás nagyonszuper cuccom onnan van.

600 forintért örülök, ha a tecsóban, leárazva tudok venni egy F&F pólót. (azzal sincs semmi bajom, csak az áriszonylat miatt mondtam)

A bolti vagy butikos ruha előfordul, hogy még ócskább gagyi, mint ami a turkálóban van! (:

2011. júl. 20. 01:41
 32/34 anonim ***** válasza:
utolsó, lehet tudni, hogy hol...? :$
2011. júl. 20. 09:10
 33/34 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a turkálókat. Nem azért mert valaki hordta vagy hasonló okok. Párszor voltam, de sosem találtam semmit és még drága is volt. Inkább megvárom a leértékeléseket és bevásárolok akkor. Mert pl szerintem a new yorker sem gagyi és 290ft ért vettem már cipőt ott, 890ft-ért csizmát, pólókat is lehet kapni már 890-től és még sok mást (blúz stb) Inget 1490-ért vettem, stb. 14.000Ft-os műbőr kabátt vettem most 2990-ért, nyári ruhát 1500-ért. Szóval ki lehet fogni. Pimkiebe is pólók 900ft-tól vannak már. Hát múltkor Sancred kínais pólót 1300ért láttam.

Én nem nézem le azt aki turiba jár és onnan öltözködik van egy ismerősöm aki szuper cuccokat hoz mindig; neki van ideje, türelme, stb. és mázlista is. :)

bár lehet én voltam eddig csak rossz turkálóba, de attól mert fogason van 1500-4500ft volt egy felső. azon veszek 5öt a new yorkerben akciókor :)

2011. júl. 20. 12:41
 34/34 anonim ***** válasza:
Hol van Budapesten a 3.kerületben kilós turkáló?
2011. júl. 20. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!