Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért undorodnak sokan a...

Miért undorodnak sokan a turkálóktól?

Figyelt kérdés

A "boltit" is lehet 100an felpróbálták, koszos patkányokkal teli kamionokon, hajókon érkeznek. A próbafülkék koszos padlóján ott hevernek a ruhák mert a drága vevők otthagyják, aztán az eladók szépen visszaakasztják.....

Vagyis az hogy a turis ruha koszos, az ennek fényében nem igaz. Vagyis mondhatjuk, hogy nem koszosabb mint egy butikos, sőt....

A határon nem lehet olyat behozni, ami nem megy át egy fertőtlenítési folyamaton.

Azért is merül fel, mert itt is írják sokan, hogy nincs ruhájuk, de mégsem mennének el turiba. Pedig oda elmegy 10 ezerrel és kompletten felöltözik.

Én darabárasba járok ott sem több egy jó felső 1500 Ft-nál. Akinek van ereje, ideje, türelme az kilósba is mehet....

Érdekel a véleményetek, főleg az ellenzőké.

2011. júl. 12. 18:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek turikban vásárolni, de húzok egy határt. Pl. fehérneműt, fürdőruhát nem veszek, attól kissé undorodom, ha nem új. Amúgy bármit veszek, boltba vagy turiban, azt előtte kimosom, ez alap. Amúgy nagyon jó márkás cuccokat is ki lehet fogni, német turiba szoktam járni, sokszor még a műanyag zsinóros árcédula is ott van a ruhákon, szóval új állapotban lettek kidobva. Másrészt azért szeretem a turikat, mert tökéletesek arra, hogy egy egyéni stílust ki tudj alakítani. Barátnőmmel szoktunk járni, ő rajong a japán stílusú dolgokért, és fantasztikus, miket ki tud fogni, nagy egyéniség a csaj.
2011. júl. 14. 17:52
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
angol turikat énsem nagyon bírom. elég drágák. én a piacon szoktam turizni, mert nagyon jó felsőt vannak és mind 300-400-500 forintok. egyébként van olyan lány akitől hallottam, hogy ő nem hordja azt amit már más hordott, ezért nem turizik.
2011. júl. 15. 08:42
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
nekem anyám szokott túrni, nekem nincs türelmem hozzá.. De ő is csak az igazán jó minőségűeket hozza haza..Sokszor akadnak márkás ruhák is, pl van Diesel, illetve Nike pólóm is..
2011. júl. 15. 23:13
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
én is szeretek használt ruhásba járni..de az ott lévő szagtól viszont rosszul vagyok..
2011. júl. 19. 17:48
 15/34 anonim ***** válasza:
Első, tökre egyetértek. Én épp azt nem értem, hogy miért vesznek meg emberkék 5-6 ezer forintért például egy sima fehér pólót, amin van egy egy centis pipa. Annyi pénzért én veszek turiba 3-4 öltözet ruhát.
2011. júl. 19. 17:52
 16/34 anonim ***** válasza:
Én nem járok turiba,én az Invázió nevű boltba járok ahol ugyan olyan áron,teléjesen új és stílusos ruhák vannak!:DD
2011. júl. 19. 18:02
 17/34 anonim ***** válasza:

"Én nem járok turiba,én az Invázió nevű boltba járok ahol ugyan olyan áron,teléjesen új és stílusos ruhák vannak!:DD

" igen, amik bírnak 2 mosást, utána még felmosórongynak sem jók

2011. júl. 19. 18:04
 18/34 A kérdező kommentje:

Igen utolsó szívemből szóltál... a stílusos... na azt hagyjuk, a közelemben is van Invázió, addig jónak tűnnek a cuccok amíg meg nem tapogatom ócska anyag, rossz illesztés... azt hogy meddig bírják abba jobb nem belegondolni :))

Nyár elején egy Colosseumban egy pánt nélküli rucit néztem, 3000 Ft volt (vagyis kb 1,5szerese egy darabáras turis árnak) és a cipzár nem jött föl mert mert a cipzárt olyan bénán varrták be hogy elakadt :)) Így otthagytam.... és egy nem használt ruháról van szó, amiről már a boltban kiderült, hogy egy ócska vacak :))

2011. júl. 19. 18:14
 19/34 anonim ***** válasza:
Én nyár elején vettem ott 3 polót összesen 3000ft-ért és azóta vagy 15x ki lett mosva mindegyik,és semmi bajuk sincsen,mégm indig jó az anyaguk!
2011. júl. 19. 18:25
 20/34 anonim ***** válasza:

Nekem egy ruhám sincs turiból, csak kaptam ajándékba használtat, de azt is ismerősök hordták.. anyukám szokott turizni azt hiszem, de nagyon ritkán. Én így sem a húde drága cuccokat veszem, meg ha valakinek van pénze miért ne vehetne drágább dolgokat. A legtöbb ruhám C&A-ból van.

13/L

2011. júl. 19. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!