Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért undorodnak sokan a...

Miért undorodnak sokan a turkálóktól?

Figyelt kérdés

A "boltit" is lehet 100an felpróbálták, koszos patkányokkal teli kamionokon, hajókon érkeznek. A próbafülkék koszos padlóján ott hevernek a ruhák mert a drága vevők otthagyják, aztán az eladók szépen visszaakasztják.....

Vagyis az hogy a turis ruha koszos, az ennek fényében nem igaz. Vagyis mondhatjuk, hogy nem koszosabb mint egy butikos, sőt....

A határon nem lehet olyat behozni, ami nem megy át egy fertőtlenítési folyamaton.

Azért is merül fel, mert itt is írják sokan, hogy nincs ruhájuk, de mégsem mennének el turiba. Pedig oda elmegy 10 ezerrel és kompletten felöltözik.

Én darabárasba járok ott sem több egy jó felső 1500 Ft-nál. Akinek van ereje, ideje, türelme az kilósba is mehet....

Érdekel a véleményetek, főleg az ellenzőké.

2011. júl. 12. 18:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
engem nem igazán érdekel h honnan van a ruha jó persze ne legyen szakadt de most nem tök mind1 h megszem 3000Ft-ért a boltba 1500Ft-ért a piacon vagy 1000Ft-ért a turiban? a lényeg h jól nézzen ki.
2011. júl. 19. 18:42
 22/34 anonim ***** válasza:
engem nem zavar van olyan turis felsőm amit én vettem föl élőször :)
2011. júl. 19. 18:43
 23/34 anonim ***** válasza:

Hát én eddig egyszer voltam, egyik ismerősöm kérte, hogy menjek vele. Vettem is pár cuccot, de nem használom őket. Olyan jellegzetes szaguk volt, és akkor sem jött ki, mikor kimostam. Meg az összes ottani cucc szét volt már mosva/használva, fakók is voltak, vagy szakadtak.

De úgy veszem észre, hogy pár ember tök jó dolgokat talál, meg sem mondanám, hogy turkálós. Úgy tűnik, nekem nem jön össze:D

2011. júl. 19. 18:44
 24/34 anonim ***** válasza:

Én nem undorodom a használt ruháktól, neten is vásárolok használtat, ha tetszik (vatera, teszvesz.)

Az a szag viszont, ami a turkálókban van, az kicsit zavar.

De még ez sem érdekelne, ha nem lenne az, hogy szinte ugyanannyiba kerülnek a ruhák, mint újonnan, ha nem drágább, mert ilyet is láttam már (Hádában pl ugyanaz a cicanadrág, ami a Skálában 1000 Ft volt, ott 1500...)

Farmerek 3000 körül... hát ennyiért újat veszek, ami különbül néz ki. A ruhák 80%-a meg ocsmány, ódivatú, és öregasszonyos (nem vagyok plázacica, nem öltözködöm a legújabb divat szerint, de vannak elvárásaim, nekem az ottani ruhák többsége nem jön be...)

2011. júl. 19. 18:47
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
nekem soha nemvolt még turis ruhám de nem is lesz. ott csak elavult ruhák vannak. lehet hogy ez fellengzős de én csak márkás ruhákat vagy olyanokat hordok amit terveztetek. nem ajánlom a turit mert egyik barátnőm kipróbálra és teljesen kiütéses lett az egész teste attól a felsőtől amit vett. szóval ez a véleményem. ( és a barátnőm is tervezteti a ruháit)
2011. júl. 19. 19:43
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Én imádok turiba járni, semmi rosszat nem tudok mondani róla:)

Vettem már olyan ruhát, amit apa egyhavi fizetéséből tudnék újonnan beszerezni, olyan japán stílusú felsőt, amit égen-földön kerestem, de nem találtam, illetve a kis fekete ruhámat is turiból szereztem. Érdekes módon nekem sosem lett kiütésem tőle, és egy mosás után a szag is teljesen eltűnt belőle.

Én kifejezetten a kilósra "specializálódtam", kaland minden alkalom:) Szerencsére elég jó szemem van, és mindig kiszúrok legalább 2-3 jó darabot.

Ez van, ha valaki elég ruhamániás és divatbolond, mint én, meglehetősen szűkös anyagi kerettel^^

2011. júl. 19. 20:27
 27/34 anonim válasza:
79%
én nem szoktam turiban vásárolni ..de semmi bajom nincs vele :)
2011. júl. 19. 20:53
 28/34 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam turizni, de most elgondolkodtam és holnap elmegyek az egyikbe. :)

Egy dolog taszít vissza ezzel kapcsolatban. Az ilyen kiütések amit az egyik válaszoló írt, meg amit a volt anyósom mesélt. Vett egy ismerőse a turiból egy kabátot és tüdőbetegséget kapott tőle. Kiderült ugyanis hogy az előző használója mindig a kabát nyakába köhögött bele. Hát fúj. :/ És hiába mosta ki ugyanúgy megfertőzte.

2011. júl. 19. 21:04
 29/34 anonim ***** válasza:
Hát turkálóban legalább egyedi cuccokat találni.Szoktam turiban vásárolni,de csak olyanokban ahol nem a földön vagy 1 kosárban vannak a ruhák,hanem vállfán,és tök jó egyedi cuccokat találok:)Butikokban nem olyan jó mert ott csak az aktuális divat cuccok vannak,semmi egyediség.Én meg az egyedi cuccokat szeretem.
2011. júl. 19. 21:13
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs semmi bajom a turkálókkal. Anyával mindig ugyanarra a helyre megyünk(kilós). Nagyon sok jó cuccot találunk és tényleg olyanokat is, amiken még az eredeti címke is rajtvan. Nemrég anya talált magának egy inget, eredeti címkével, Vero Moda-ás, 150 Ft. :) Ahogy a kérdező is írta, mi sem vagyunk "rászorulva" a turkálóra, vannak Zara-ás, H&M-es, stb. cuccaink is és emellett pl. a New Yorkert is szeretem, de a minőség nem a régi...Pár mosás után szétszakadnak a pólók. És ha összehasonlítom a turkálós "márkás" ruhát és az újonnan vásárolt márkás ruhát, nem sok különbséget találok. És ha elmondom, hogy turkálóban vettem a ruhát, sokan el sem hiszik. :)

Úgyhogy én abszolút turkálóbarát vagyok. :D

2011. júl. 19. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!