Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért veszik fel többen is a...

Miért veszik fel többen is a cipőt zokni nélkül manapság? És az normális nyáron?

Figyelt kérdés

2011. júl. 10. 09:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nyáron mezítláb vagyok sport cipőmbe, izzad így is úgy is a lában mezítláb még is olyan mindha szellőzne, fűzőnél szellő be fúj, ami fúra volt nekem egyik haverom nagy hip hop divatot követi laza bő ruhák stb durung cipő, egyik nyári napon nála voltam mentünk csavarogni fel öltözőt az tűnt fel, fel vette a laza farmer rövid nadrágját, megy veszi fel a cipőt az tűnt fel mezítláb veszi fel, kérdeztem is hogy hogy mezítláb vagy, mondta is tudja öltözéshez nem passzol az hogy ezt a durung cipőt mezítláb veszi fel de mondta nem volt kedve zoknit fel venni, nap végen mondta sokkal kényelmesebb neki.
2021. dec. 28. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!