Lehet élni manapság jogosítvány nélkül?
Én 23 vagyok, és nincs jogsim - eddig egész jól érzem magam. :)
Szerintem lehet jogsi nélkül élni, nem minden munkahelyen kérik (bár az igaz, hogy a legtöbb helyen előnyt jelent, de kifejezetten nem kérik mindenhova). Nem tudom, mit tanulsz, vagy mit akarsz dolgozni, de szerintem jogsi nélkül sincs sokkal kevesebb esélyed elhelyezkedni, mint jogsival. Manapság senkinek nem könnyű munkát találni, de ha a többi "adottságodra" rágyúrsz, akkor nem lesz belőle hátrányod - szerintem.
Ha meg baleseted volt, akkor szerintem teljesen érthető, hogy most nem akarsz jogsit. Később még ki tudja, lehet változik ez, de ha nem szerintem az sem baj. Nekem sincs, és mégis boldogulok. :)
Én jól elvagyok tömegközlekedéssel is, nem vágyom kocsira. Csak a pénzt eszi és rengeteg macera van vele. Ez Magyarország, Európa és nem a vidéki Amerika, ahol tényleg nem lehet kocsi nélkül meglenni.
Nem fog semmi hátrány érni az életben, ha nincs jogsid meg kocsid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!