Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogosítvány: ha több, mint...

Jogosítvány: ha több, mint két év eltelt a kresz vizsga letétele óta, és a forgalmin kívül sikeresen megvan minden vizsgám, akkor csak a kreszt kell megismételnem, és folytathatom a forgalmival?

Figyelt kérdés
Illetve más autós iskolában szeretném folytatni; ebben az esetben elvesztem az eddigi "eredményeimet", vagy folytathatom tovább?
2011. márc. 1. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem a kresz vizsgad az meg ervenyes a tobbit nem tudom
2011. márc. 1. 22:49
 2/3 anonim válasza:

Ha jól tudom egy sikeres kresz vizsga 2 évig érvényes, de ha letelt ez az idő, még mindig van fél éved, ami alatt tanfolyammentes kresz vizsgát tehetsz.

Ha autósiskolát váltasz elvileg nem veszik el semmid, de mivel valószínűleg az iskolaváltással oktatóváltás is jár, számíthatsz rá, hogy egy picivel több (gyakorló)órát fogtok venni.

2011. márc. 2. 02:49
 3/3 A kérdező kommentje:
És ha több, mint 2 és fél év telt el? Akkor kezdhetem elölről az egészet?
2011. márc. 2. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!