Mi az, hogy manapság nem lehet mobil nélkül élni?
hát igaz nekem is tapizós van de én ki is használom minden tudását..
de ha neked nem kellenek olyanok h film 5mp fénykép meg stb. akk csak egy alapot h legalább tudj telefonálni !
szerintem ma már ennyi a minimum legalább eltudnak érni...azt a pár ezer ft ot meg rá tudod szánni !!!
Persze részben igazuk van az előttem szólóknak, másrészt viszont:
Szerintem harcold ki a céges telefont, ha munkaidőben akarnak elérni, akkor adjanak egyet. Nem kötelezhetnek a vásárlásra. Ha munkaidőn kívül, akkor nem vagy köteles elérhető lenni, oldják meg valahogy (email, vezetékes telefon, személyes).
Igen, az jó hogy otthon el tudnak érni, de ha kiugrasz a sarki közértbe már gáz van :)
Nagyanyám is ezzel kerget idegbajba, adtam neki egy telefont mert folyton elkóborol, erre odaadta valakinek ajándékba -.-
Egyébként újabban mindenhol mobilszámot kérnek, és ha tényleg olyan munkád van ahol néha rádcsörögnek, kötelezhet vásárlásra.
Ugyanis valószínű már kötelező mobilszámot megadni mindenki részéről, és pár 1000ft egy alap "telefonálós" telefon, talán még annyi se...
Ha annyira hiányzik a céges telefon hát harcold ki magadnak, de ez általában erősen beosztásfüggő szokott lenni, nem kap csak úgy mindenki
Szerintem lehet mobil nélkül élni. Én sosem akartam telefont, a szüleim tuszkolták rám, mert hogy ha van valami baj, el tudjam nekik mondani bárhol, bármikor...
Egyébként, ha annyira el akar érni a főnököd, harcolj a céges telefonért.
Vagy Skype-on is megbeszélhetitek, csak akkor mindig fent kell lenned Skypon. :)
N
Telefon szerintem már alap dolog.
Még ha a 60 éves öregnéniknek nem is, de egy fiatalabb, még mindig dolgozó embernek úgymond KÖTELEZŐ.
Ahogy az internet is alap dolog lett, úgy a mobil is.
Nem kell érintőképernyő, de egy gombosat már 5 ezer, nem elírás, ÖT ezer forintért is kaphatsz.
ma 17:33
Tudod picinyem, 60 éves öreg néni vagyok. Most az a legnagyobb gondom, milyen telefont vegyek, amelyik jó nagy kijelzős, de nem tapizós, mivel a netet igen kényelmetlen kis kijelzőn használni.
A kérdező nem a telefon ellen ágál, hanem a jelenségen, hogy a munkahelye igényt tart az elérhetőségére munkaidőn kívül is.
Ez a 60 év ez csak tipp volt.
Nagyanyámnak is van mobilja, pedig már elmúlt 60, közelít a 70-hez.
De az idősebbeknek azért kevésbé szükséges a mobil, persze mindig vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!