Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért veszik fel többen is a...

Miért veszik fel többen is a cipőt zokni nélkül manapság? És az normális nyáron?

Figyelt kérdés

2011. júl. 10. 09:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

hihetetlen h már abba is beleszólnak h ki h hordja a cipőjét,zoknival vagy anélkül -.-

nem mind1 az nektek? O.o ugy se te hordod -.-

2011. júl. 12. 15:50
 12/21 anonim válasza:
70%
én titokzoknit szoktam hozzá húzni, az nem látszik ki..:D
2012. jún. 14. 19:14
 13/21 Dugoo' válasza:
50%
Fúúú, már kezdtem komolyan aggódni, hogy velem van a baj, de látom ez a dolog nem csak engem zavar...sőt még külön fórum is van... Szerintem is roppant igénytelen, és illúzióromboló pláne ha egy jó nőt látok mezitláb a zárt cipőben. Ami mostanában fölpöcköli a kis kobakom, hogy az edzőteremben megjelentek a lábujpapucsos kandúrok, a miértre nem jöttem rá. Lassan pucéron is edzhetünk? Szerintem be kéne tiltani a zárt cipőben való mezitláb közlekedést, közösség elleni izgatás lehetne és büntetném, akár elzárással is ha visszaeső az illető.
2013. máj. 1. 15:38
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
A vászon cipőimbe vastagabb harisnyát húzok vagy titok zoknit :D a balerina cipőimbe vékony harisnyát :D az átmeneti cipőimbe pedig zoknit. Szerintem is undorító mikor felveszik harisnya/zokni nélkül. De hát az ő életük :D 16/L
2013. máj. 3. 18:34
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Azért veszik fel, mert nekik az valamiért úy jó

Amúgy illik felvenni, ha nem is zoknit, de harisnyát a zárt cipőkhüz.

Ezen kivül sokan vannak, aki bokazoknival veszik fel, igy nem látszik, vagy egyszerűen bőrszinű harisnyával

2013. máj. 3. 20:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

van mezítlábas talpbetét is ami moshatócsak szólok

szal mitől lenne az igénytelen?

egyébként én szoktam néha mezítláb cipőt felvenni bár annyira nem jellemző. én azért szeretem mert sokkal kellemesebb a lábamnak

ja és engem az sem zavar ha kilátszik a zoknim a cipőmből

2013. máj. 4. 02:11
 17/21 anonim ***** válasza:
44%
Gusztustalan, csak ennyit tudok mondani. A szandál más, az zokni és harisnya nélkül is szép (főleg zokni nélkül). :D Beleizzad az egyén lába a cipőbe, aztán dobhatja a fenébe, mert egy talpbetét csere vagy "szellőztetés" szerintem kevés.
2013. máj. 4. 08:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Először meg kellene határozni a normális fogalmát! Mert ennyi erővel az sem normális, hogy üzletemberek nyakig beöltözve, rockerek pedig bakancsban rohangálnak a nyári hőségben. Nyilván mindenkinek megvan a maga preferenciája, illetve külsőségeiben valamilyen szinten alkalmazkodik a munkájához és a környezetéhez is. Ha valaki mezítláb érzi jól magát a cipőjében, akkor az teljes mértékben az ő dolga. Ezzel nem okoz kárt másoknak, éppen ezért nem érdemes megvetni sem. Nyilván megvan rá az indoka, és az sem biztos, hogy ettől büdös, netán gombás lesz a lába. Másrészt a női cipők jelentős hányadát eleve úgy tervezik meg, hogy mezítláb kelljen őket hordani, és kiemeljék a láb szép formáit, például a lábfejet (balettcipő és körömcipő), a bokát (vászoncipő, oxford cipő), a lábujjakat (szandál és saru), a sarkat (klumpa) vagy akár az egész lábat (papucs). Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy ki miért szán időt és energiát arra, hogy mások privát dolgával foglalkozzon a sajátja helyett.

Megjegyzem, a barátnőm egy ideje időjárástól függetlenül is szinte mindig mezítláb hordja a cipőit, és soha semmilyen problémája nem származott még ebből. Nem lett büdös a lába, nem gombásodott be, és még jól is érzi magát. Sűrűn cserél (kifejezetten erre a célra szánt mezítlábas) talpbetétet a cipőiben, és ápolja a lábát. Ezzel szemben néhány embernek zoknistul is párját ritkítóan büdös és ápolatlan tud lenni a lába. Ez teljesen egyénfüggő. Ilyen téren szerintem nem mások elvárásaihoz meg az illemkódexhez kellene igazodni, hanem az egyéniségekhez. Akinek mezítláb esik jól, az járjon úgy, aki meg zokni vagy harisnya nélkül nem tudja elképzelni az életét, az legyen boldog velük. És ezzel együtt hagyjuk is békében egymást!

2013. máj. 4. 19:22
 19/21 anonim ***** válasza:
65%
Én az összes cipőmet mezítláb hordom !!! (pl magasszárú tornacipő, vagy adidas utcai cipő !!!
2013. jún. 2. 17:56
 20/21 anonim ***** válasza:
14%
Fiú vagyok, utálom a zoknit, sohasem veszek fel, mindig mezítláb cipőben járok mindenhová, csak télen veszek fel női átlátszó térd meg bokafixet, fekete és átlátszó harisnyanadrágot ! Most nyáron mezítláb járok, csak tnap az évzáróra vettem fel 1 fekete harisnyát persze fekete csőgatyával, mert nekem naon teccenek a harisnyák fiú létemre ! Am csak télen hordok harisnyát, vagy pl ha évnyitó vagy évzáró van felveszem a fekete harisnyanadrágot, hogy a cipő meg a nadrág alja közötti csupasz lábam ne látszódjon fehérnek, felveszem a fekete harisnyanadrágom, ami átlátszó, de fekete !!! Am nem észrevehető h harisnya van rajtam, de mostantól mindennap minden hosszú nadrágom fel fogom hajtani, és akkortól végre mindenki látni fogja a fekete harisnyanadrágom, lehet hogy még az átlátszót is, mert sztem az gáz h a fehér lábszáram kilátszik a felhajtott nadrág meg a cipő közt, és a sötétebb fekete átlátszó harisnyát ienkor fel szoktam venni ezért, meg azért is hogy lássa mindnenki hogy én férfi létemre harisnyát hordok !!!
2013. jún. 29. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!