Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz ez így fürdőruhának...

Nagyon gáz ez így fürdőruhának? Mit gondoltok az alakomról?

Figyelt kérdés

párducmintás felsőrész, és fekete-lila alsó

[link]

2011. júl. 9. 16:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem leírni, hogy érdemes benézni egy bármilyen üzeltbe: a virágminta mellett a másik überalle jelenleg az állatminta pláne fürdőruhák terén.

Tényleg üdítő olvasni az "írok-de-hülyeséget-mondok" válaszolóid írásait :)

2011. júl. 9. 22:47
 22/28 A kérdező kommentje:
Nah erre már tényleg nem lehet mit írni... kedves válaszoló... LESZARLAK:D
2011. júl. 9. 22:57
 23/28 anonim ***** válasza:
Remélem ez nem nekem szólt mert akkor félreértetted, én konkrétan a téged kioktató és egyben fikázó előttem szólónak szántam a szavaimat, a te védelmedben.
2011. júl. 9. 23:05
 24/28 anonim ***** válasza:

fikázó: neked nincs életed. mérhetetlenül felszines ostoba barom vagy.

kérdező: neked mibajod? vedd fel azt, amiben jól érzed magad, oszt heló.

2011. júl. 9. 23:50
 25/28 Cass90 ***** válasza:

Szerintem kifejezetten szép alakod van. És ezt minden komment olvasás nélkül elsőre megjegyeztem magamban. Aki a hosszú kommentet írta, nos... valami irreális kis világban élhet, és ha neki valóban az a véleménye, akkor tényleg jobb figyelmen kívül hagyni. Komolyan beteg mentálisan. A "hurkákról" meg annyit, hogy még a legvékonyabb emberen is egy - a méreténél - kisebb ruhadarabb leszorítja az adott felületet, s ezáltal a többi rész úgymond jobban kidomborodik. Te jó ég, még a legfittebb ember sem állhat full izomból, akire ne hatna a szűkebb cuccok leszorító hatása :D Tiszta fogalomzavar.

Szóval te csinálod jól kérdező, nem kell az ilyennel foglalkozni, van elég baja. Örülj neki, hogy te különb vagy, és igenis büszke lehetsz az alakodra, hiszen kifejezetten esztétikus, no meg teszel is érte, szóval így tovább :)

2011. júl. 10. 00:25
 26/28 A kérdező kommentje:
Természetesen a hosszú válaszolónak írtam azt :).. ő dolga... bár jobb szeretem az értelmes válaszokat, de ezzel csakis csaját magát minősíti.. de mondjuk mgenézném,hogy neki milyen alakja van.. :D biztos "tökéletes"
2011. júl. 10. 09:59
 27/28 anonim ***** válasza:

ez nem normális :D hova kéne szerinted fogynia??? tök jó az alakja.

ez a fölső az alsóval valóban nem túl jó, de azért még nem kell ennyire lehurrogni. gondolom neked tökéletes modell alkatod van és még sosem vettél fel olyan ruhát ami nem passzolt annyira vagy egy kicsit nem állt jól....

2011. júl. 10. 16:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Nagyon szép! :)
2012. jún. 28. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!