Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A tankinis fürdőruhának mi a...

A tankinis fürdőruhának mi a lényege, kiknek áll jól?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Nekem tankinim, van... Mindenki azt mondja, hogy sokkal jobban áll, mint a bikini... Van benne egy beépített melltartó rész, ami tök praktikus... Egyetlen hátránya, hogy amikor kijövök a vízből, néha fázom, mert ugye sokkal több felületen van vizes ruha... Meg lassabban szárad, és ha mondjuk a Balatonra, vagy homokos tengerpartra mész, bemegy alá a homok, és nem csak a cicidet, mint a bikiniben, hanem a hasadat is dörzsöli kicsit, szóval hosszútávon fürdés után viselni nem jó... De én fürdök, aztán leveszem, szóval nekem tényleg jó :)

Azt nem tudom, hogy kiknek áll jól... Mármint hogy milyen típusnak. Nekem lapos a hasam, vékony a derekam és széles a csípőm, és rám nagyon jól passzol a csípőbugyival :)

Remélem tudtam segíteni :)

2009. ápr. 17. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
A felső része olyan mint egy top, hosszú, leér a has aljáig. Molett nőknek találták ki. Nekem is van, nagyon szeretem. Kétrészes, mégsem lóg ki belőle mindenem.
2009. ápr. 17. 16:57
 3/8 maundrel ***** válasza:
78%
igen, ezeket a ruhákat a molettebb hölgyeknek találták ki, elvileg, de a vékony lányoknak is jól áll természetesen :)
2009. ápr. 17. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Persze, így gondoltam én is :) vékony nőknek is csinálnak ilyet, bár elég ritka hogy csinos nő ilyet vegyen fel, mert aki már csinos, az rendes bikiniben feszít, de azért előfordul.
2009. ápr. 17. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
A lényege gondolom az, hogy a problémás területet a hason és a háton eltakarja. Gondolok itt striákra például. Vagy azoknak, akik nem kedvelik, ha túl sok szérük van kint.
2009. ápr. 18. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
részük* :)
2009. ápr. 18. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is molett vagyok, nekem is ilyen van. Nagyon szeretem, de eddig mindig bikinim volt, és most sem azért vettem, hogy többet takarjon. Egyszerűen ez tetszett meg. Idén nagy divat lett, a vékony lányok között is :)
2009. júl. 6. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés után rengeteg csík lett a hasamon. nem vettem tankinit, topban és sortban fürdök, márha elmegyek.. Nem takarja olyan jól a pocakot, mert van hogy fellibben mármint a tankini.Szerintem a kismamáknak szuperül áll!!!
2009. júl. 20. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!