Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukák akik rendeltek már...

Anyukák akik rendeltek már tankinis fürdőruhát a bonprix-től meg voltatok vele elégedve? Részletek lenn!

Figyelt kérdés

Most nézegetem, mert nem találok a boltokban olyat ami teszik és itt találtam nem is egyet! Sajna szülés után csíkos a hasam és maradt rajtam fölös kg is.

Ez tetszik a legjobban : [link]

Valakinek van ilyen?

Aki rendelt a méret jó volt?

2010. júl. 6. 18:06
 1/5 anonim válasza:
44%

Szia! Még nem rendeltem innen, de te próbáltál már ilyet?

Azt hallottam, hogy felhengeredik a hájon, ha nagyon passzos!

Inkább próbálj egy részest aminek középen van egy vastag sáv ami takarja a hasat!

2010. júl. 6. 18:21
 2/5 anonim válasza:

Szia

Én az ilyesmit jobb szeretem személyesen mevenni.

Nekem volt tankinim (ugyanilyen okokból, mint amiért te szeretnél).Bár nem rendeltem, hanem üzletben vettem,de még így sem vált be igazán. Ugyanis a legtöbb ilyennek a felső része nem elég hosszú,így a hasamnak pont a csíkos része mindegyikből kilógott,amiket próbáltam. Végül vettem egyet,ami éppen odáig ért,ahol az alja kezdődött,csakhogy ez sem vált be igazán használatkor,mert ahogy megmozdultam, máris kilógott a takargatni kívánt rész. Így folyton huzogattam...

Idén nyáron már rendes kétrészes fürdőruhát vettem, csak annyi a különbség a régen hordottakhoz képest,hoy az alsó rész ilyen kisnadrágos. Azóta már oskat halványodtak a csíkjaim,és én is meszoktam,hogy ezekkel bizony már együtt kell élnem...

2010. júl. 6. 18:32
 3/5 anonim válasza:
100%
Én is idén nyárra tankinis fürdőruhát akartam venni magamnak, hasonló okokból. Többet is felpróbáltam, de mindegyik felhengeredett a hasamon...így helyette kisnadrágos bikinit vettem. Egy szó mint száz, én nem mernék rendelni, az ilyet mindenképpen próbálni kell.
2010. júl. 6. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nálam azért az is nehezíti a helyzetet hogy 22 hetes terhesen meg kellett műteni, kivették a vakbelem. És mivel terhes voltam a vágás nagyon magasan van, és sokkal hosszabb mint alap esetben! próbáltam már üzletben több tankinit is! De egyik sem nyerte meg a tetszésem! Színre vagy szabásra!Egyrészes fürdőruhát nem akarok semmiképp! Tudom hogy most vannak nagyon szépek! majd meglátom!:)
2010. júl. 6. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gondoltam leírom, hogy a párom biztatott hogy rendeljem meg ha tetszik, legfeljebb ha nem jó visszaküldöm és buktam a postaktg-et! Ma jött meg én nagyon, tetszik, a méret pont jó! És nem feszül a hason. Ajánlom mindenkinek!
2010. júl. 15. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!