Anyukák akik rendeltek már tankinis fürdőruhát a bonprix-től meg voltatok vele elégedve? Részletek lenn!
Most nézegetem, mert nem találok a boltokban olyat ami teszik és itt találtam nem is egyet! Sajna szülés után csíkos a hasam és maradt rajtam fölös kg is.
Ez tetszik a legjobban : [link]
Valakinek van ilyen?
Aki rendelt a méret jó volt?
Szia! Még nem rendeltem innen, de te próbáltál már ilyet?
Azt hallottam, hogy felhengeredik a hájon, ha nagyon passzos!
Inkább próbálj egy részest aminek középen van egy vastag sáv ami takarja a hasat!
Szia
Én az ilyesmit jobb szeretem személyesen mevenni.
Nekem volt tankinim (ugyanilyen okokból, mint amiért te szeretnél).Bár nem rendeltem, hanem üzletben vettem,de még így sem vált be igazán. Ugyanis a legtöbb ilyennek a felső része nem elég hosszú,így a hasamnak pont a csíkos része mindegyikből kilógott,amiket próbáltam. Végül vettem egyet,ami éppen odáig ért,ahol az alja kezdődött,csakhogy ez sem vált be igazán használatkor,mert ahogy megmozdultam, máris kilógott a takargatni kívánt rész. Így folyton huzogattam...
Idén nyáron már rendes kétrészes fürdőruhát vettem, csak annyi a különbség a régen hordottakhoz képest,hoy az alsó rész ilyen kisnadrágos. Azóta már oskat halványodtak a csíkjaim,és én is meszoktam,hogy ezekkel bizony már együtt kell élnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!