Hol találok olyan fürdőruhát ami illik a fenekemre?
Figyelt kérdés
ilyen formájú mint a képen,de nekem nem tetszik a telibugyis fürdőruha,de tangásat se hordanék ,szóval marad a kettő közötti átmenet vagyis oylan franciás de nem oylan ami teljesen leér a fenék aljáig hanem olyan amiből kicsit kilátszódik a fenék.Néztem már több helyen de mindenhol az a hagyományos telibugyis van.
2011. júl. 17. 18:34
1/4 anonim válasza:
Ha van varrógéped azt mondanám varrj, nem nehéz igazán.
De ebay.com oldalon is rengeteg félét találsz, szerintem ilyet is. Boltban még nem igazán láttam én sem hasonlót.
2/4 A kérdező kommentje:
emgnéztem az ebayt nem nagyon mutatja hogy miylen hátulról de olyan telibugyisnak néznek ki
amúgy az iylen is tetszik,de ezek lehet hogy telibugyisak és be vannak gyűrve?!,hihetetlen hoyg nem találok seholse olyat amilyet szeretnék:S
2011. júl. 17. 19:06
3/4 anonim válasza:
Uh, de jó neked hogy ilyen feneked van :d
4/4 anonim válasza:
van nekem,olyan bikini amit keresel!új!nem tangás nem francia,,ez forró nacis,nagyon szexi,málna színű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!