Nagyon gáz ez így fürdőruhának? Mit gondoltok az alakomról?
Jó az alakod, nehogy fogyókúrázni merj:D
Nem anorex, nem is husis, pont jó:)
Mivel nem húztam fel teljesen, ezért tűnik kicsinek..
Hájhurkák?:OO omfg :D
idézlek:
"Nagyon gáz ez így fürdőruhának? Mit gondoltok az alakomról?"
Csak megmondtam szerény véleményemet. Azt hogy te ezt nem tudod megfelelően feldolgozni az nem az én bajom. Tudod nem így kellene hozzáállnod a kritikához, hisz:
1. TE KÉRDEZTED
2. Most jobb ha holnap kimennél ebben az összeállításban ( és a hurkáiddal) a strandra és az egész strand a hátad mögött kiröhögne? Ugyan már! Örülj neki hogy találkoztál 1-2 őszinte véleménnyel, mert arra biztosan építhetsz!
Most gondolj bele előrébb lettél volna ha 10-ből 10-en beírják azt hogy jaj de jó, miközben sz@rrá röhögik magukat a monitor előtt, hogy hogy nézel már ki? Vagy jobb lett volna ha holnap röhögtek volna ki a hátad mögött az emberek???
AMÚGYIS NEM KÉRDEZÜNK OLYAT AMIRE IGAZÁBÓL NEM IS AKARUNK ŐSZINTE VÉLEMÉNYT KAPNI...
Sőt légy egy kicsit gyanakvó!!!! Lehet azért mondták azt hogy nem kellene lefogynod, mert ha lefogynál akkor lehet annyira csini lennél mint azok akik azt írták hogy jól vagy így is, és lehet hogy nekik kellene még a végén versenyezniük veled, és ezt nem akarják (=nem akarnak konkurenciát)!?!?!
Ja igen: a párducmintás felső:
- 1 . kiment a divatból
- 2 . ha nincs modell alakod (márpedig szemmel láthatólag nincs ne is köntörflazzunk), akkor többé az életbe ne vegyél meg ilyen párducmintásat!
És tanácsként:
Állj rá az egyszínű bikinikre! Legyen egy fekete meg egy színes is! És azt bátran kombinálhatnád egymással (fekete alsó színes felső vagy fordítva)
ja + ráadásként: rapidfogyás:
HA most úgy érzed hogy összetörtelek a kritikámmal, akkor holnap keress kicsit teltebb pasikat, csajokat (azok mellé cuccoljatok le) és rögtön fogytál -10 kg-t! Ez mindig beválik! Gondolj Bud Spencerre és Terence Hill-re...
És ténylge legyél kicsit kritikusabb a fürdőruhákkal: főleg az alsókkal (rövid nadrágú (short) fazon legalább állna valahogyan rajtad)
Na akkor őszintén:
NINCS baj az alakoddal, egyszerűen kicsi a bugyi és kész, de nem vagy sem duci, sem husis, semmi ilyesmi, ha egy S-es méretű lány felvesz egy XS-es bugyit akkor a sok barom már diétára buzdítja ahelyett hogy megmondaná hogy figyu vegyél már fel S-est mert az a te méreted.....
Szóval csini vagy csak előnytelen a szerkó. A melltartó is, a bugyi is.
Ja, és nem azért írtam mert félek attól hogyha lefogysz akkor te leszel a konkurenciám :) (elvgére egyazon strandra járunk ráadásul tuti ugyanarra a pasira hajtunk, igaz azt sem tudom ki vagy és hol laksz de azért tuti ami tuti ki akarok ütni egy lehetséges konkurenciát a pármillió magyarországi nőből)
Azta, mindig jókat röhögök egy-két kommenten itt, a logika királyai és főként királynői jóvoltából :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!