Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek milyen cipők...

Lányok, nektek milyen cipők jönnek be pasiknál?

Figyelt kérdés
Az érdekelne mostanság milyen cipőkre figyeltek fel ha egy férfin látjátok, illetve mik amik tetszenek mostanság fiúcipőkben. (akár képekkel is ilusztrálva :) Szeretnék egy új csukát beújítani, de még nem tudom milyet szeretnék. Gondoltam gyüjtök egy-két tippet :)
2009. márc. 28. 20:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%

fú, hát vagy olyan Ramones-es stilusú tornapcipő (a ramondes egy régi punk banda), tehát olyan szétszakadt, de nem lyukas, hanem olyan retros....

ja és imádom a bakancsos srácokat hosszú sötét hajjal :)), de nem olyan bakancs mint a 21:19, és, az már túlzás....

2009. márc. 31. 13:17
 22/26 anonim ***** válasza:
91%
Én vagy egy dorkóra, vagy deszkás cipőre, vagy nike teniszcipőre voksolok :) Azok úgy tetszenek.
2009. márc. 31. 15:10
 23/26 anonim ***** válasza:

1. legyen alkalomhoz illő a cipő.

2. legyen tiszta a cipő.

2009. ápr. 2. 16:43
 24/26 anonim válasza:

Hát nekem az az elegánsabb stílus jön be... és nem ezek a nike, adidas, stb.

Na de az is igaz h kell egy sportcipő is :]

2009. ápr. 6. 00:27
 25/26 anonim ***** válasza:

Amiket eddig linkeltetek, nekem túl sportosak.

Én ilyeneket hordok:

[link]

[link]

[link]

2009. ápr. 6. 22:28
 26/26 anonim ***** válasza:

[link]

és sztm minden converse ami nem lányos.:D

[link]

ilyesmik...és szerintem az is fontos h a fűző ne legyen vmi gusztustalan rikító.. blöáá:D

2009. ápr. 9. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!