Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi fontos nektek a pasiknál a külső vagy a belső?
A külső egy bizonyos pontig fontos csak pl hogy tudok-e hozzá vonzódni (nem kell brad pittnek lennie) és az ápoltság is fontos...És mivel a pasik is rajtam mindig a külsőt nézik(nem vagyok egy szépség mégmielőtt...nehezebb párt találnom) ezért mostmár én is a külsőt fogom megnézni előszőr.Persze utána a belső következik. Én mondjuk nem kezdenék egy olyannal aki lehet,hogy kívűlről nagyon szép de belül meg egy önző, b.unkó ocsmány alak.- Az ilyen lőve. A testalkat tök mindegy mert tetszett már meg átlagos, nem túl helyes, helyes is, pocakos szóval :D Lehet, amit én szépnek látok az másoknak nem is az.:)
20l
Belső, ha már rangsorolni kell. Viszont a nálam fontos belső tulajdonságok között vannak olyanok, amik eleve behatárolják, hogy nem tud szélsőséges külseje lenni (testalkat).
Nekem voltak nem túl helyes, sőt, kifejezetten csúnya pasijaim egyaránt, nagyon nem érdekelt.
Nyilván van ideálom, de az már csak úgy működik, hogy támpontnak jó, de nagyobb jelentősége nincs - érett embernél. A pasijaim ideáljaitól is tuti, hogy különböztem valamennyire :D
Viszont belsőben még egyik sem engedett. Megkockáztatom, nekik sem a külső volt az elsődleges. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!