Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek milyen cipők...

Lányok, nektek milyen cipők jönnek be pasiknál?

Figyelt kérdés
Az érdekelne mostanság milyen cipőkre figyeltek fel ha egy férfin látjátok, illetve mik amik tetszenek mostanság fiúcipőkben. (akár képekkel is ilusztrálva :) Szeretnék egy új csukát beújítani, de még nem tudom milyet szeretnék. Gondoltam gyüjtök egy-két tippet :)
2009. márc. 28. 20:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%

hmm nekem egyik sem tetszik igazán amit idáig belinkeltek. a fejemben van egy cipő ami nagyon tetszik, de nem tudom h keressek rá, de keresek hasonlót.

[link]

[link]

ez a kettő nem az igazi, de hasonlítanak némiképp az elképzelésemre, és igen nem a cipő miatt szeretünk bele vkibe, de ha vkinek undoritó cipője van...akkor..hát...:D

2009. márc. 28. 22:16
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
amit a 21>09-es írt szerintem nem igaz, mert az a fajta sportcipő szerintem nem utcára való, hanem sportolásra.. amúgy én abszolult converse párti vagyok, van hogy először a cipőjét nézem meg egy pasinak, és ha converse, akkor már szimpatikus..:D De azért ne felejtsd el cipővásárlásnál, hogy a cipővel végülis üzensz valamit magadról a társadalomnak ( XD ) és ha pl nem vagy deszkás, és deszkás cipőt hordasz, az kicsit megtévesztő/zavaró szerintem.. bár mondjuk mostmár a legtöbben divat miatt hordják, szóval mindegy
2009. márc. 28. 22:37
 13/26 anonim ***** válasza:
96%
[link] :)
2009. márc. 28. 22:46
 14/26 anonim válasza:
95%
nekem pl az nagyon tetszik ha tiszát látok egy pasin :D
2009. márc. 29. 01:00
 15/26 A kérdező kommentje:
lehetőleg ne női cipőket linkeljetek már :D milyen férfi venne fel ilyet? xd
2009. márc. 29. 11:10
 16/26 anonim ***** válasza:
95%
Ez az adidas cipő nem női.Nagyon sok férfi hord ilyet!:)A cipő boltokban is vannak férfi méretekben.
2009. márc. 29. 11:25
 17/26 anonim ***** válasza:
95%
Igen ez az Adidas jóóó :-P Többször látok pasin ilyen adidast, mint lányon és nem női, hanem: Unisex :D
2009. márc. 29. 11:28
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Fontos, hogy menjen a pasi stílusához és nekem az is tetszik, ha színben passzol a többi dologhoz, ami rajta van. Egy hétköznapi farmer-pulcsi összeállításhoz egy jó sportcipő szerintem tökéletes. Ha egyszerűek a ruhái akkor is fel lehet dobni egy egymáshoz illő feltűnő (de ízléses!!) cipővel és övvel.
2009. márc. 29. 13:47
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

Istenem, én sikítófrászt kapnék, ha egy ffi olyan rózsaszín csodát viselne, amit vki linkelt! nekem aztán senki mondja, hogy ez unisex. épeszű ffi ilyen cipőt fel nem venne, hacsak nem forró, mint a kályha.

csak a miheztartás végett írom...

2009. márc. 29. 13:52
 20/26 anonim válasza:
47%

hat..nekem bejonnek a deszkas cipok...azok nagyon jok

[link]

es az edzocipok

[link]

2009. márc. 31. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!