Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek milyen cipők...

Lányok, nektek milyen cipők jönnek be pasiknál?

Figyelt kérdés
Az érdekelne mostanság milyen cipőkre figyeltek fel ha egy férfin látjátok, illetve mik amik tetszenek mostanság fiúcipőkben. (akár képekkel is ilusztrálva :) Szeretnék egy új csukát beújítani, de még nem tudom milyet szeretnék. Gondoltam gyüjtök egy-két tippet :)
2009. márc. 28. 20:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%

szia ez sztem kortól függ.

12-15 éveseknek sztem deszkás cipő, vagy esetleg torna cipő, converse, british knightis.

13/l

2009. márc. 28. 20:29
 2/26 A kérdező kommentje:
:) (rendben akkor kicsit szűkítek, 18 éves fiú vagyok, de nem ez a lényeg. Azt is huzzuk ki hogy a cipő passzoljon pl. az övhöz, vagy legyen összhangba a ruházattal, mert ez kb. alap. Csak szimplán nektek mostanság mi tetszik :))
2009. márc. 28. 20:45
 3/26 anonim ***** válasza:
81%
Én tornacipő párti vagyok. Kényelmes, mindenféle fazonban kapható, és én személy szerint nagyon szeretem.
2009. márc. 28. 21:04
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is a deszkás cipő tetszik, ill a nike teniszcipő fazonjai. amúgy a lényeg, hogy ne legyen elhanyagolt, kitaposott és koszos! a szandálok sztem borzalmasak egy ffin, csakúgy mint a tangás (vietnami) papucs.
2009. márc. 28. 21:09
 5/26 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem egy lány se fog Rád bukni, mert menő a cipőd...

De a kérdésre válaszolva: szerintem egy jó kis sportcipővel sosem nyúlhatsz mellé [link]

De ha elegánsabbra gondoltál, akkor: [link] , [link]

2009. márc. 28. 21:09
 6/26 anonim ***** válasza:
76%

Minimum ilyenbe járjon egy jó pasi:

[link]

De ha még jobb akar lenni:

[link]

Végső esetben beérem egy egyszerűbb bakanccsal is.

2009. márc. 28. 21:16
 7/26 anonim ***** válasza:
82%
Amit a 21:19-es linkelt, azok tök jók!
2009. márc. 28. 21:23
 8/26 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó! Én olyanokban járok :P Konkrétan 14 centis talpúban :D
2009. márc. 28. 21:23
 9/26 anonim ***** válasza:
77%

DESZKÁS CIPŐ,,converse tornacipő

de legyen nagyon emos ° °

˘

2009. márc. 28. 21:25
 10/26 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi sok választ, amugy nem az a lényeg hogy bukjanak Rám a cipő miatt (az rég baj, ha ilyen gond van XD), egyszerűen csak véleményre voltam kiváncsi :)én az edzőcipőket részesítem előnyben mindenképpen. (a stilusom sportos-elegáns, férfiasan-sportos kb. így. A kérdést meg azért tettem fel mert szerintem fontos az ember cipője, sokat elárul róla is, és gondoltam megkérdezem, kinek mi tetszik mostanság :D várom a további válaszokat ...)
2009. márc. 28. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!