Szerintetek mi az a kor, amikor már nem jó követni a divatot?
Szerintem nem kor kérdése, mert van aki 30 évesen is 22-nek néz ki, hanem külső megjelenés kérdése. Azaz: ha mondjuk valaki ráncos (és nem az apró mimikai ráncokra gondolok) akkor az ülepes gatya vicces....
Egyébként én 26 vagyok, de egyszerűen érzem ha "elhagyok" egy-egy korosztály divatdarabot...azaz egyszercsak már hülyén érzem maga a miniszoknyában (a naggyon miniben) pedig alakra most vagyok a legjobb formámban, pedig 1 éve szültem.
Szerintem az embernek ha van önkritikája, akkor úgyis érzi....ha meg nem, akkor meg amúgyis megette a fene az egészet :)
Azért egy 30 feletti még nem öreg:) És bártan követheti a divatot, ha ízlésesen teszi. Szerintem sokkal rosszabb, mikor valaki úgy öltözik, mint a saját nagyanyja, mert "nem való már neki".
Láttam már negyvenes nőt abszolút mai divat szerint felöltözve, és irígykedtem, hogy milyen jól tud kinézni, és láttam már 16 évest kb ugyanabba, de undorító volt.
Ha a divatot nézzük, akkor szerintem mindenki olyat hordjon belőle, ami neki jó, jól áll, és jól is érzi magát benne.
Ha az utcai divatot nézzük, akkor szerintem inkább hanyagoljuk az egészet...
És nem muszáj követni a divatot. :D
Én elvből nem szeretem a tornacipőket, nekem nem kényelmesek. És az, hogy most csillagozva van, vagy nincs, nem érdekel. Ülepes nadrágokból meg a farmerből készülteken kívül nem zavar egyik se, nekem is van ilyen indiai stílusú nadrágom. :D
Szerintem belefér 36évesen is a tornacipő, ha megfelelően hozzáválogatod a ruháidat...(szóval nem úgy veszed fel, mint pl egy 14éves.) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!