Dundi vagyok, de szeretném követni a divatot. Hogyan tudnék divatos, szép és olcsó ruhát találni?
Szeretem a szoknyákat és a ruhákat is nagyon, a kiegészítőket még inkább, a félcipőt is.
Csak pénzem nincsen..viszont szeretnék kivirulni a tavaszra. Mit tehetnék?:)
Én 48-as méret vagyok, nem tudom, hogy te tényleg dundi vagy-e vagy csak azt képzeled magadról. Amennyiben igen szívesen segítek :) Én nagyon sok cuccomat a Tesco-ból szerzem be, mindig van akció, általában 30%-os, de vannak más leárazások is, pl. 8000-es farmert kifoghatsz 1200 Ft-ért is.
Vagy menj turkálóba. Én imádom, nagyon egyedi ruhákat lehet kapni, olcsón. Mindig van nagyméretű divatos ruha is, mert Angliában ez teljesen normális dolog, hogy a molett nők is szeretnének divatosan öltözködni.
Takkóban és C&A-ban is van nagyméretű rész, bár ezek nem a legolcsóbbak, de itt is lehet jó dolgokat, jó áron.
Ajánlom neked a [link] -t, ezen belül is az öltözködünk kategóriát. Innen sok ötletet tudsz meríteni :)
Nagyon nagyon szépen köszönöm:)
Igen, tényleg duci vagyok, sőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!