Ilyen alakkal felmerjek venni bikinit?
Nagyon kövérnek érzem magam,és nem merek bikinit felvenni.
Kérlek,őszintén mondjátok meg,hogy milyen alakom van!
A képek minőségéért elnézést.
Szia!
Nem akartam írni, de amikor láttam, hogy te is 160cm vagy, és azt írják, hogy nem vagy duci, akkor tudtam, hogy muszáj írnom.
Én nem akarlak téged megbántani. Szerintem vegyél fel bikinit nyugodtan, hülyeség emiatt otthon maradni. DE!
Én a 160cm-emhez vagyok 52kg, nem 65! A kg nem feltétlenül számít, de a képek alapján én egészen biztosan nem tudnék úgy élni. Kérlek ne sértődj meg, de egy életed van. Nem akarod egy szép, feszes, vékony testben eltölteni?
Azok a pasik, akik itt folyatják a nyálukat ducifétishes emberek komolyan mondom.
És még egyszer nem bántásból, de a te alakod nem a normális kategória, hanem az enyhén elhízott.
Gondolom mivel nem pozitív a vélemény lepontozol és nem fog érdekelni amit írok, de megpróbálom.
Tehát szerintem nagyon fontos a rendszeres mozgás. Elég 2-3x hetente, de az legyen minimum 1 órás, hogy égesd a zsírt- Az a legegészségtelenebb a hasadon, egészségügyi problémákat is okozhat!
Tehát még ezenkívül diétázz!
4-5x egyél kis adagokat, rengeteg zöldséget, nem túl sok gyümölcsöt. Fehérjedús ételeket, kerüld a zsíros kajákat, mint a lángos. Hidd el, hamar elérhetsz eredményeket, ne elégedj meg ezzel a testtel! Kitartás!:)
18/L
Köszönöm:)
Igen,tudom hogy van rajtam felesleg,és örülök,hogy ezt ilyen őszintén megírtad,nem foglak lepontozni emiatt!:))
De szerintem inkább a combomon és a fenekemen van sok felesleg,a hasamon nincs max.1-2 kg.
11:09 teljesen egyetértek.
én 160cm 53 kg vagyok, még így sem teljesen elégedett az alakommal. pár kg mínuszt simán el tudnék viselni :D de kérdező rajtad nagyon arányosan oszlik el, egész nyugodtan vegyél fel bikinit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!