Ilyen alakkal felmerjek venni bikinit?
Nagyon kövérnek érzem magam,és nem merek bikinit felvenni.
Kérlek,őszintén mondjátok meg,hogy milyen alakom van!
A képek minőségéért elnézést.
ez pl deszka szerinted?? az hogy vki vékony nem jelenti azt h nincs melle,feneke meg semmi hanem ilyen egy vékony lány..
ha elfogadsz egy tanácsot, akkor azt mondom, hogy én a helyedben tornáznék kimondottan a fenekemre, illetve a combomra. én is azt csinálom, hiába vagyok nagyon vékony, valahogy a fenekemet mindig plöttyedtnek találom.
amugy sztem simán felvehetsz bikinit :)
Az a Zimány Lindás kép erősen meg van retusálva! Mivel egyáltalán nincs akkora melle.
Imádom ezt a sovány, vékony, duci kérdést.
Azon a képen a Linda SOVÁNY, ezek után jön a vékony amire az elmebetegek azt mondják, hogy pont jó. Az átlagos test viszont hasonló a kérdezőjéhez, a Duci az aki a BMI indexen kiesik a normál testsúlyból igen, az már duci de azon igencsak látszódnak hurkák! És a Duci után jön az elhízott, ami az igazán nagytestű emberekre jellemző és ezen kívül van a Kórosan elhízott típus.
Szóval nekem csak azt ne mondd, hogy ő duci. Mert a duci az 70-80 kilónál kezdődik!
Ő egy átlagos testalkattal rendelkező lány!
Köszönöm szépen a válaszokat!
160 cm vagyok és 65 kg
már írtam egyszer. hát az adatokhoz mérten lehet tényleg ducinak gondolnálak de ez szépen megoszlik rajtad a képek alapján.
15/L
:)
Bárkinek mondom hogy 65 kg vagyok,senki nem akarja elhinni:D
Nem tudom,hogy ennek most örüljek-e vagy sem...
Zimány Linda a belinkelt képen csinos. Nem anorexiásan vékony, de nincs rajta felesleg.
A csinosan átlagos testalkat az, amin nincs felesleg.
Amin hús sincs, az a sovány.
Amin több hús van mint kéne, az telt, vagy épp duci, attól függ mennyi többlet van rajta.
A kérdező nem átlagos testalkatú, mert van rajta felesleg, viszont nem is duci, hanem kicsit teltebb, de egyáltalán nem csúnya! Ízlés kérdése az egész.
"Ő egy átlagos testalkattal rendelkező lány!"
A kérdező nem átlagos, mert az átlagos az amin felesleg sincs, de nem csont és bőr. Az átlagos testalkat nem a "Magyarországon leggyakoribb"-at jelenti......hanem azt hogy ideális. Viszont ha valakin felesleges zsír van, az nem ideális, azon lehet feszesíteni.
Üdv!:)
Látszik, hogy van rajtad kis felesleg, de annyira nem sok...2-3 hónap alatt lelehet adni, ha foglalkozol vele, de írtad, hogy jársz futni, meg ilyenek, tehát szerintem idő kérdése!:) Vannak nálad sokkal rosszabbak is...csak ők nem rendelkeznek önkritikával!:D
Szerintem nyugodtan menj el strandra...és ne foglalkozz vele, hogy más mit szól..:)
Egyébként hasonló cipőbe járok...mondjuk nekem csak hasammal van bajom....az kicsit nagy..és ami a legjobban zavar, ha ülök, akkor ilyen kicsit hurkás...:S
Állva még csak-csak elmegy...bár akkor se valami álom!:(
178cm/75-76kg
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!