Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen alakkal felmerjek venni...

Ilyen alakkal felmerjek venni bikinit?

Figyelt kérdés

Nagyon kövérnek érzem magam,és nem merek bikinit felvenni.

Kérlek,őszintén mondjátok meg,hogy milyen alakom van!

A képek minőségéért elnézést.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 3. 22:59
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

[link]

ez pl deszka szerinted?? az hogy vki vékony nem jelenti azt h nincs melle,feneke meg semmi hanem ilyen egy vékony lány..

2011. júl. 4. 12:35
 42/56 anonim ***** válasza:
hát.. Zimány Lindának sincs vmi nagy melle, vagy feneke.. nem, annyira nem deszka.. viszont a kérdező továbbra sem duci.. és azért ne hasonlitgassuk már az agyonphotoshoppolt képet a normalis képekhez..
2011. júl. 4. 12:56
 43/56 anonim ***** válasza:

ha elfogadsz egy tanácsot, akkor azt mondom, hogy én a helyedben tornáznék kimondottan a fenekemre, illetve a combomra. én is azt csinálom, hiába vagyok nagyon vékony, valahogy a fenekemet mindig plöttyedtnek találom.

amugy sztem simán felvehetsz bikinit :)

2011. júl. 4. 13:10
 44/56 anonim ***** válasza:
44%

Az a Zimány Lindás kép erősen meg van retusálva! Mivel egyáltalán nincs akkora melle.

Imádom ezt a sovány, vékony, duci kérdést.

Azon a képen a Linda SOVÁNY, ezek után jön a vékony amire az elmebetegek azt mondják, hogy pont jó. Az átlagos test viszont hasonló a kérdezőjéhez, a Duci az aki a BMI indexen kiesik a normál testsúlyból igen, az már duci de azon igencsak látszódnak hurkák! És a Duci után jön az elhízott, ami az igazán nagytestű emberekre jellemző és ezen kívül van a Kórosan elhízott típus.

Szóval nekem csak azt ne mondd, hogy ő duci. Mert a duci az 70-80 kilónál kezdődik!

Ő egy átlagos testalkattal rendelkező lány!

2011. júl. 4. 16:13
 45/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

160 cm vagyok és 65 kg

2011. júl. 4. 16:52
 46/56 anonim ***** válasza:

már írtam egyszer. hát az adatokhoz mérten lehet tényleg ducinak gondolnálak de ez szépen megoszlik rajtad a képek alapján.

15/L

2011. júl. 4. 17:28
 47/56 A kérdező kommentje:

:)

Bárkinek mondom hogy 65 kg vagyok,senki nem akarja elhinni:D

Nem tudom,hogy ennek most örüljek-e vagy sem...

2011. júl. 4. 17:34
 48/56 anonim ***** válasza:
69%

Zimány Linda a belinkelt képen csinos. Nem anorexiásan vékony, de nincs rajta felesleg.

A csinosan átlagos testalkat az, amin nincs felesleg.

Amin hús sincs, az a sovány.

Amin több hús van mint kéne, az telt, vagy épp duci, attól függ mennyi többlet van rajta.

A kérdező nem átlagos testalkatú, mert van rajta felesleg, viszont nem is duci, hanem kicsit teltebb, de egyáltalán nem csúnya! Ízlés kérdése az egész.

2011. júl. 4. 18:22
 49/56 anonim ***** válasza:
68%

"Ő egy átlagos testalkattal rendelkező lány!"

A kérdező nem átlagos, mert az átlagos az amin felesleg sincs, de nem csont és bőr. Az átlagos testalkat nem a "Magyarországon leggyakoribb"-at jelenti......hanem azt hogy ideális. Viszont ha valakin felesleges zsír van, az nem ideális, azon lehet feszesíteni.

2011. júl. 4. 18:24
 50/56 anonim ***** válasza:

Üdv!:)

Látszik, hogy van rajtad kis felesleg, de annyira nem sok...2-3 hónap alatt lelehet adni, ha foglalkozol vele, de írtad, hogy jársz futni, meg ilyenek, tehát szerintem idő kérdése!:) Vannak nálad sokkal rosszabbak is...csak ők nem rendelkeznek önkritikával!:D

Szerintem nyugodtan menj el strandra...és ne foglalkozz vele, hogy más mit szól..:)

Egyébként hasonló cipőbe járok...mondjuk nekem csak hasammal van bajom....az kicsit nagy..és ami a legjobban zavar, ha ülök, akkor ilyen kicsit hurkás...:S

Állva még csak-csak elmegy...bár akkor se valami álom!:(

178cm/75-76kg

20/L

2011. júl. 7. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!