Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen alakkal felmerjek venni...

Ilyen alakkal felmerjek venni bikinit?

Figyelt kérdés

Nagyon kövérnek érzem magam,és nem merek bikinit felvenni.

Kérlek,őszintén mondjátok meg,hogy milyen alakom van!

A képek minőségéért elnézést.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 3. 22:59
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Valóban nem vagy a legvékonyabb, és sportolhatnál is, de ez nem jelenti azt, hogy amíg nem adod le a felesleget, nem élvezheted az életet! Szóval keress egy bikinit, ami jól áll és viseld nyugodtan a strandon.
2011. júl. 4. 01:33
 22/56 anonim ***** válasza:
62%

Körülbelül én is így nézek ki, csak nekem nagyobbak a melleim. Őszintén?? Szinte kréta fehér a bőröm és egy tulipán piros bikinit vettem magamnak. Azt hiszed érdekel mások véleménye? Amikor én csak az alacsonyságom miatt nézek ki teltebbnek, viszont ott van a sok dagadék hájas 90kg-s undormány akik csak zabálják magukba a sok szart és tangás bikinibe császkálnak, én meg éheztessem magamat ha fogyni szeretnék 1 kilót. Tudod ki?!

Én tudom, hogy jó nő vagyok, mert szép a hátsóm és szépek a melleim, az meg, hogy a combomon meg a hasamon van egy pici +bőr hát nagyon nem érdekel.

Téged se érdekeljen!! Így vagy SZÉP!

Mellékesen hozzá teszem és csatlakozok egy előttem hozzá szólóhoz az a melltartó tényleg undorító.

18/L

2011. júl. 4. 01:49
 23/56 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon szép vagy! Nyugodtan vegyél fel bikinit. Ha soványabb lennél, már nem lenne jó!
2011. júl. 4. 07:53
 24/56 anonim ***** válasza:
71%
Azért néz mindenki Téged, mert olyan szép vagy, hogy nem tudják Rólad levenni a szemüket! :)
2011. júl. 4. 07:54
 25/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Örülök,hogy nem csak pozítiv véleményt kaptam,sokkal jobb az olyat olvasni,ahol nem csak dicsérnek.Egyébként odafigyelek az étkezésre,járok futni is,hetente többször.

Nem hinném,hogy azért néznek mert szép lennék,biztos,hogy nem azért,vannak nálam ezerszer szebb alakú csajok is.

A kérdést pedig nem azért írtam ki,hogy az önbizalmam növeljem,azon csak magam tudok segíteni,senki más.Csupán kíváncsi voltam a véleményekre,hogy ha meglátnátok egy ilyen alakú lányt bikiniben,mit gondolnátok.

Ezt a melltartómat egyébként nem szoktam hordani,csak a boltban megtetszett,megvettem,azóta csak áll a szekrényben:))

2011. júl. 4. 09:41
 26/56 anonim ***** válasza:
Na most már csak egy félmeztelen kép hiányzik. Vagy oly bátor?
2011. júl. 4. 09:43
 27/56 A kérdező kommentje:

Most ugye viccelsz!?:D

Eszem ágában sincs feltenni magamról félmeztelen képet a netre,még ezeken is vaciláltam egy darabig...

2011. júl. 4. 09:44
 28/56 anonim ***** válasza:
71%
Hát miért ne? Full anoním oldal. Nem vagy felismerhető. Akkor végülis mi bajod származhatna belőle? Már úgy vagyok, hogy ha már ennyit láttam, és igencsak csorog a nyálam, akkor kín többet nem látni. :)
2011. júl. 4. 09:48
 29/56 A kérdező kommentje:
Sajnálom,de én nem fogok feltenni semmilyen félmeztelen képet:)
2011. júl. 4. 09:55
 30/56 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod, de ez kicsit fura, ezek után a képek után... :P
2011. júl. 4. 09:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!