Ilyen alakkal felmerjek venni bikinit?
Nagyon kövérnek érzem magam,és nem merek bikinit felvenni.
Kérlek,őszintén mondjátok meg,hogy milyen alakom van!
A képek minőségéért elnézést.
Nekem is ilyen az alakom csak nagyobb a cicim. Engem annyira az alakom nem érdekelt a strandon eddig bár a sovány barátnőim mellett furán érzetem magam de ez van. Emiatt nem fogok otthon gubbasztani. De most rajtam megjelentek striák és ez már tényleg nagyon zavar.. szóval csak azt akarom mondani hogy neked is lehetne rosszabb is. Ne törődj másokkal és nyugodtan menj el a strandra :)
amúgy nem olyan sok a felesleg rajtad és rengetegen mondják hogy a teltebb lányok szebbek :) Amúgy a melltartó nem jó szerintem sem. Ja és ne engedj fel ne rakj meztelen képet magadról :) és valaki kérdezte hogy hány centi vagy és hány kilo? erre én is kíváncsi lennék.
15/L
a segged lehetne picit feszesebb szal lépcsőzz, de amúgy valóban inkább le vedd azt a bikinid mert a hasad a lábad csípőd nagyon szexi
írtad hogy úgy érzed mindejnki téged bámul és a hájadat nézik...mindenki téged bámul csak épp nem a hájadat hanem azt hogy mijen jó tested van
hát figyelj,szerintem duci vagy. és egy jó testű lány nem ilyen,persze attól még tetszhetsz srácoknak csak nem a nagyon jó pasiknak!
én őszinte voltam nem megbántani akartalak..
rajtam is van felesleg a hasamon és csípőmön de csak kicsi és nagyobb a mellem sokkal formásabb a fenekem. ÉS így is csak azóta tetszik az alakom hogy egy nagyon jó pasinak tetszem fehérneműben is,mert amúgy csak ruhában szoktak ugye látni és az ugye csak annyira ad önbizalmat hogy ruhában jól érezzem magam.
találd meg te is ezt a férfit,és nem kell majd itt kérdezgetned!
igen,ezért írtam hogy duci...
mert akkor szerinted vékony?itt mindenkire azt mondják hogy nem duci csak akkor tudnám hogy ki az
Nem duci, viszont a teste nem feszes, hanem látszik hogy van felesleg, amin lehetne dolgozni.
Tényleg érdekes hogy az oldalon minden alkatot dícsér a többség, de sajnos a tapasztalatom azt mutatja hogy az utcán valahogy nagyon nem így van :( Tudom hiszen nekem is volt olyan alkatom mint a kérdezőnek és voltam én az osztályban a nagyseggűtől elkezdve mindennek elmondva, de itt az oldalon meg agyondícsérték azt az alakot hogy milyen nőies és szexi és jajdecsinos......
Szóval kedves kérdező: mivel az emberek ahányan vannak, annyi félék és annyi féle ízlésünk is van, a fontos hogy magadnak tetsszél mert csak akkor fogod magad jól érezni. De ha tényszerű választ írok, akkor azt írom hogy esténként kis futás, lábemelgetés, felülés a kedvenc műsorod közben és este hét után már no nasi, akkor minden rendben lesz.
Ugyanis hízékony alkat vagy, ez látszik, és ezzel vigyázni kell (ugyanilyen típus vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!