Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Felfigyeltek egy csajra...

Fiúk! Felfigyeltek egy csajra aki ilyen cipőt hord? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 3. 14:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%

"valószínüleg azért mert formálja a lábat meg a feneket!"

Formálja a frászt. Mondjuk igen, a vádliizmaid megrövidülnek, Achilles-ín merevvé válik és megvastagszik. Tehát igen, formálja, de nem úgy,a hogy te gondolod. A fenekednek meg semmi köze hozzá, sportolj és akkor nem lesz problémád. Amúgy meg igen, a járás a lényeg, mert attól a csajok magabiztosabbnak érzik magukat és jobb lesz a kisugárzásuk.

2011. júl. 3. 14:58
 12/26 anonim ***** válasza:

Meg, de nem jó értelemben.

Nekem nem tetszik ez a fajta topánka, ha magassarkú, akkor inkább olyan minek a lábujjak alatti része alacsony, mármint normális vastagságú. Szerintem az szebb.

Másrészt pedig egy pár cipellő alapján megitélni valakit elég butaság.

25F

2011. júl. 3. 15:07
 13/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2011. júl. 3. 15:07
 14/26 A kérdező kommentje:

Igazad van, de nem is megítélésről van szó, csak első benyomásról. Arra voltam kíváncsi, hogy ez mennyire tetszik a férfiaknak. Úgy látszik nem igazán nyeri el a tetszésüket:)

Mégegyszer köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 3. 15:11
 15/26 anonim ***** válasza:

Hú, nekem tetszik a cipőd.

Hol vetted ? :D

2011. júl. 3. 15:34
 16/26 A kérdező kommentje:
Humanic :)
2011. júl. 3. 15:38
 17/26 anonim ***** válasza:
húú nagyon jó a cipőd:) bár én lány vagyok de szerintem a férfiak a nőiesebb lányokra jobban felfigyelnek. igaz hogy az összhatás a lényeg, mert lehet egy torna cipős lány is feltűnő/vonzó ha úgy öltözködik, de az mégis csak sportos marad.
2011. júl. 3. 16:39
 18/26 anonim ***** válasza:
ha aszerint szeretnél pasit,h értékeli a cipődet,akkor igen.
2011. júl. 3. 19:33
 19/26 anonim ***** válasza:

Én a lányokon először a cipőt nézem meg.

Ha ilyesmi van rajtuk, vagy magassarkú utána megnézem az arcukat. :D És igen.

2011. júl. 3. 20:28
 20/26 A kérdező kommentje:
Kedves 19:33-as. Hol látod Te azt az információt, hogy pasit akarok? A hallucinációidra nem vagyok kíváncsi. Vagy válaszolsz a kérdésre megjegyzés nélkül, vagy nem kell betévedni! köszi:)
2011. júl. 3. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!