Szerintetek a fiúk milyen csajra buknak? Természetes vagy az olyan típus aki sokat sminkeli magát? Adnátok pls. Pár sminkelési tanácsot?!
Az olyanokra,akik természetesen vannak sminkelve:)
Adnál pár infót magadról?
szőke a hajam,vállig érő.
barna szem...ezekre gondoltál?
Igen,erre gondoltam.Ezt találtam:
A barna gyönyörű szemszín. Lehet világos tónusú, de lehet akár egészen sötét is. A barna szemhez az összes meleg szín illik. Választhatod a csokibarnát, a mogyoróbarnát, a dióbarnát vagy a karamellt, mind jól fog neked állni. A pasztellszínek és az arany árnyalatai is remek választás. A belső szemzugba mindig világos színt, míg a külső szemzugba sötét színt használj! Ha kedveled a szemceruzát, válassz sötétbarnát, vagy feketét! A dúsító, hosszabbító fekete szempillaspirál nélkülözhetetlen!
Ez a hivatalos volt,most jön,amit én javaslok.
Szerezz be egy minőségi alapozót,én Loreal Accord Parfait Mineral-t javaslok,nagyon könnyű vele dolgozni,nem tudsz hibázni.Nem olcsó,de nagyon sokáig elég.Aztán,ha nem vagy profi szemsminkben,akkor kezdd valami kevésbé látványossal,pl. bézs vagy világosbarna árnyalatú,enyhén csillogó(nem csillámos! az gáz)szemhéjpúderrel.Alul(nem belül) ki is húzhatod a szemed barna ceruzával.Aztán jöhet a szempillaspirál és ha akarsz,valami semleges vagy halvány szájfény.
Szép napot!(és jó sminkelést)
A 71%-os gondolom srác:)
Erre gondoltam én is.A természetes smink akkor jó,ha úgy tűnik max. a szemed van kiemelve.
köszönöm(L)
ez nagyon jól jött:D:D
Ne vigye túlzásba a sminket.Van 1 osztálytársam,csak a szemét húzza ki szemcerkával,és sokkal jobban néz ki mint akik össze vissza sminkelik magukat.:)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!