Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltözködési tanácsok (leginkáb...

Öltözködési tanácsok (leginkább lányok segítségét kérném)?

Figyelt kérdés
5/l vagyok 173 cm és 55 kg,ez ugyan sokat nem árulhat el,mert nem mindegy hogy oszlik el,de annyit tudni kell,hogy a lábam eléggé vékonyka,ha nem más.Az arcom elég érdekes,szerintem,amúgy arcbőrileg egész szép,max 2. kisebb pattanást találsz rajta.Állítólag nagyon szép ívű szömöldököm van,nagy,zöldes-barnás szemeim és középhosszú sötétbarna hajam.Mit tanácsoltok hogyan sminkeljem magam,hogy öltözködjek,hogy jobban nézzek ki?Ha úgy van esetleg képet is küldök ha az segít:$
2011. júl. 2. 21:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A neten mindenkit lerondáznak, rosszindulatból még azt is, aki tényleg szép. Jelenleg ez a kedvencem: Startap, aktuális hírek: "Nagyon megcsúnyult a szexi színésznő" [link]

Ha megnézed a cikkben lévő két képet a "csúnyasága"/"nem dögössége" annyit tesz, hogy lekapták hétköznapi cuccban... Valójában a cikkíró örömében lefo.sná a bokáját, ha így nézne ki, amikor valaki talpig pucc nélkül lefotózza...

Én nem láttam azt a kérdést amit a "barátnőd" itt létrehozott, de hidd el, hogy akik "rendkívül tapintatosan" mondanak véleményt egy másik emberről, azok általában csak a saját önbizalomhiányukat/szerencsétlenségüket akarják ellensúlyozni.

Hogy mi indokolta a fentebbi szómenésem? Mert már átestem hasonló kellemetlenségen, és talán sokkal hamarabb kibékültem volna önmagammal, ha valaki konkrét példákkal bemutatja, hogy nem bennem van a hiba... (mellesleg mindezt privátba is írhattam volna, hogyha lehetne neked küldeni :D)

Kb. ennyi idős voltam mint most te, amikor két rózsaszín pólós alfahím oltogatott... Kellett négy év, hogy azt tudjam mondani: nem volt igazuk, csak a természetem miatt alkalmas célpont voltam arra, hogy rajtam vezessék le a feszültséget a komplikált családi/egyéb problémáik miatt.

Mellesleg ezek közül az egyik annyira tökéletes, hogy pont a beszólogatásai idején rajta röhögtek több százan egy akkor népszerű napiszarhoz/puruttyáhaz hasonló oldalon.

A másik srácról meg nemrég tudtam meg (nem tőle), hogy a családjával voltak gondok. Amikor napi kapcsolatban voltam vele, már akkor is sejtettem, hogy vara mi nincs rendben, de végül letudtam annyival, hogy dehogynem, csak elkényeztetett és nagyképű... A szülei kimentek külföldre, a testvéreit vitték magukkal, őt meg le se tojják, a szeretetük annyiból áll már egy jó ideje, hogy havonta hozzávágnak egy hónapra elegendő pénzt...

Avagy tanulj a fentiekből, és örülj az adottságaidnak, szerintem szép arcod van, és az alakod is kegyetlen jó! ;)

Na, de hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak....

Lineklek neked neked sminkeket, amiket főleg a szemedhez néztem =)

+nem tudom, hogy a fotó mennyit sötétít a bőrszíneden, és nem vagyok styhlist sem, úgyhogy mielőtt élesben kipróbálnád az alábbiakat, inkább csak otthon kísérletezz =)

1. http://www.youtube.com/user/MichellePhan#p/u/56/FUJ7uQ2qwxk

Értelem szerűen hétköznapra nem kell ennyit alapozni, rúzsból pedig utcára/suliba egy kevésbé hivalkodó árnyalatot választanék, mondjuk innen a harmadikat vagy a másodikat (bőrszínedtől függ): [link]

2. http://www.youtube.com/user/MichellePhan#p/u/102/-joBOHlg5J0

Bulira valami ilyesmit tudnék elképzelni...

3. http://www.youtube.com/user/meowyuanw#p/u/9/FuBDVZPVLhU

Ez annyira kis finom, hogy muszáj volt betennem :)

Alak: Szerintem minden jól áll, szerencsés vagy =)

Bátran hordhatsz feszülős darabokat is, már előttem is írták.

Minden jót!

Minden jót!

2011. júl. 3. 01:31
 22/23 anonim ***** válasza:

sztem nagyon szép vagy:)

és öltözködj fiatalosan,kombináld a ruhákat,csőnaci pólókkal,tornacipővel,balerinacpővel,kendővel,sállal.

vagy egy cicanaci hosszabb pólókkal..

overálok is tök jól állnának,de amiben jól érzed magad.a dereadat hangsúlyozd!

vegyél egy olyan övet,ami a derekadon feszesebb,nem kell h megfújtson,csak feszesebb,ilyen sztreccs övet,és tök csini leszel.

am meg nyárra fehér sort,bármilyen színes pántos ruhával,flipflop papucs,saru:D

2011. júl. 3. 11:33
 23/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,jól esnek a dícséretek,tényleg köszönöm,hogy mindenki nagy tapintatos meg kedves volt:)a tanácsokat megfogadom,őszre hordok mjad olyan cuccokat,amik nőiesebbek meg az öves tanácsokat is megfogadom.
2011. júl. 3. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!