Öltözködési tanácsok nagy hashoz?
Figyelt kérdés
175/68, 20 éves lány vagyok. Elég jó lenne a testalkatom, csak a hasam túl nagy. Amit szeretek magamon: a széles vállaim, meg a vádlim. Szeretném ezek kiemelésével valahogy kompenzálni a hasam.
A másik gond: fogytam, és a melleim már nem olyan nagyok, de nagyon lógnak. Sajnos ez látszik kicsit mélyebben dekoltált fesőknél, ha nem push-up melltartót veszek, de azt meg nem hiszem, hogy találnék bárhol is a méretemben... (85-90/E-F) Stílusra való tekintet nélkül inkább a kényelmes viseletet részesítem előnyben, jöhetnek tippek akár sportos, aká nőiesebb oldalról is. Köszönöm a segítségeteket! :)
2011. júl. 5. 10:33
1/2 anonim válasza:
Ne vegyél fel olyan felsőt, ami nagyon rásimul a hasadra. Ha a melleiddel nem lennének gondok, akkor jöhetne a kicsit kivágott, és a mell alatt "elvágott" felső, ami így takarná a hasat.
2/2 anonim válasza:
Olyan pólót/blúzt vegyél fel, ami nem tapad rá a hasadra. Esetleg vegyél rétegesebb öltözéket (nem vastagot, hanem mondjuk póló + kabátka), és vmi feltűnő cipő, v hajbavaló elvonja a tekintetek onnan. Lógó mellre: menj el fehérneműboltba, és akár kérd ki az eladó segitségét is. Olyan melltartót keress, ami kellőképpen alátámasztja melleidet. :) Remélem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!