Öltözködési tanácsok (leginkább lányok segítségét kérném)?
Szerintem mutass képet, így nehéz megmondani:) Ha linkeled a képed, akkor mondom az összes választ!!!!:)
17/L
az a baj,hogy közöséggi oldalon nem akarok képet közzé tenni:Smár csak azért sem,mert akkor jönnének azok a kommentek,hogy milyen csúny vagy meg,ilyenek,de oké ha ez segít.
tudom elég rondaa a fejem,nem kell mondani XD am itt még öt kgval több voltam,mint most vagyok,szóval a karom is jóval husisabb volt:/
úgy látom homokóra alakod van, tehát hangsúlyozhatod a derekad:D ahogy látom a hasad is lapos,tehát nem kell mindig a bő póló övvel/ruha derékban meghúzva,hanem egy egyszerű feszülős alakkiemelő póló is jól állhat:D
vékony lábra pedig biciklizés,futás,tánc és máris szép formájú éskicsit szálkásan izmos lesz:D
szemre pedig nemcsak fekete szemceruzát használhatsz,hanem zöldet vagy barnát is:D
remélem segítettem:D
Ja értem. Hát elég furcsa, ilyet még nem láttam :)
Egyébként a helyedben nem sminkelnék egyáltalán, mert nincs rá szükséged. Alkalomra esetleg egy picit a szemedre, de ennyi. Tényleg szép a bőröd, teljesen felesleges lenne tönkretenni, márpedig sajnos valamilyen szinten minden smink árt.
Öltözködni.. felülre gyakorlatilag bármit fölvehetsz, mert teljesen rendben vagy, szóval amiban jól érzed magad. A csípőd, lábad nem látszik, de ha túl vékonynak érzed, akkor hordj nadrágot vagy térd körülig érő szoknyát.
Valamint ehhez a magassághoz nyáron nagyon csinos lenne, és divatos is a maxiruha.
Én tanácsot nem tudok adni, de szerintem nagyon szép vagy. Én örülnék ha így néznék ki.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!