5/l vagyok 173 cm és 55 kg,ez ugyan sokat nem árulhat el,mert nem mindegy hogy oszlik el,de annyit tudni kell,hogy a lábam eléggé vékonyka,ha nem más.Az arcom elég érdekes,szerintem,amúgy arcbőrileg egész szép,max 2. kisebb pattanást találsz rajta.Állítólag nagyon szép ívű szömöldököm van,nagy,zöldes-barnás szemeim és középhosszú sötétbarna hajam.Mit tanácsoltok hogyan sminkeljem magam,hogy öltözködjek,hogy jobban nézzek ki?Ha úgy van esetleg képet is küldök ha az segít:$
21:48 vagyok. Te vagy az akit a barátnője feltett, hogy mondjunk rólad véleményt, mert csúnyának tartod magad...
Na de a lényegre térve. Szerintem jól állna neked a cicanadrág, fenekedet takaró felsővel, balerina cipő, télen bokacsizma, mivel jó alakod van, ezért a csőnadrágok. A csinos nőiesebb felsők is, de a vidám, vicces pólók is egyaránt jók lennének. A hajad szerintem simán jobban állna, egy jó frufruval:) Smink: szerintem egy egyszerű tusvonal és szájfény, színes labelló (az ápol és szép is) Kiegészítőnek hordhatnál hosszú medálos nyakláncot, az éppen ahhoz illő stílushoz amit viselsz. A csinosabb ruhához csillogó strasszosat, a lazábbhoz valami aranyos figurás medálosat.:)
2011. júl. 2. 22:06
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat 22:05 hidd el nem lennél te a helyemben:/bár ez ízlés kérdése is,legtöbbször azt mondják rám átlagos vagyok:/21:48-as igen én vagyok az,és azért még mindig nagyon dühös vagyok,mert eléggé taccsra vágott,főleg,hogy az egyik legjobb barátnőm csinált ilyet,azóta sem beszélek vele...:/
2011. júl. 2. 22:10
13/23 anonim válasza:
21:48vagyok.
Ne foglalkozz vele, meg azzal sem hogy mit mondat rólad!!!! Nem lehet mindenkinek tetszeni. Azt ne hidd hogy valami gyönyörű retusálás mentes modellek rondáztak le. Valami megkeseredett, undok emberek voltak, akik attól kicsit boldogabban ha gonoszak. Ez ugyan olyan hogy egy normális kérdésre bunkón válaszolnak. Fel a fejjel:)
2011. júl. 2. 22:15
14/23 anonim válasza:
Már megint te vagy, istenem, uncsi már ez a téma, szinte már egy Gyk-celeb lettél... Nem vagy semmivel sem jobb, mint a barátnőd
2011. júl. 2. 22:17
15/23 A kérdező kommentje:
köszönöm:)hát próbálkozom,hajam is valami egyszerűbbre csinálom,oldal frufrura azt mondták nem áll jól...:/szóval most valami laza,hullámos hajat akarok,de nem olyan göndört,csak lazán hullámost:Dazzal megpróbálkozom hátha jól áll
2011. júl. 2. 22:18
16/23 A kérdező kommentje:
utolsó gyk-celeb ez jó...tudod a képeimet úgy rakták föl,hogy én nem engedtem meg,a barátnőim képeit meg detto.és nem az volt a kérdés,hogy szép vagyok-e,mert nem vagyok kíváncsi az olyan véleményekre amitől csak még roszabbul érezném magam,hanem hogy öltözködésileg mi állna jól nekem-.- és képet sem akartam kirakni,csak kérték.ennyi!
2011. júl. 2. 22:20
17/23 anonim válasza:
Nem tudom miért mondod, hogy ronda a fejed, szerintem szép vagy.
De tanácsot azt nem tudok adni, bocs :(
2011. júl. 2. 22:24
18/23 A kérdező kommentje:
igazán köszönöm a dícséretet,de tényleg nagyon jól esik:Dsemmi baj,azt hiszem már tudom milyen irányba megyek tovább.szerintem egy picit nőiesebb cucosokkal,meg pár lazábbal^^de azért ha valakinek van még vmi észre vétele csak mondja...:)
2011. júl. 2. 22:33
19/23 anonim válasza:
Fúú ha ilyen barátnőm lenne mint Te megbecsülném nagyon! :)
17/F
2011. júl. 2. 23:44
20/23 anonim válasza:
Miért nem állsz bosszút és teszed fel ide a barátnőd képét, aki a tiédet feltette?! Majd meglátjuk, ő mennyire szép...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!