Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem fogadják el sokan,...

Miért nem fogadják el sokan, hogy a fiúk is hordhatnak nejlonharisnyát?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 13:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok képes felfogni, és ilyen primitív dolgokban nem állok le veled vitatkozni, én nem akarok senkit és főleg nem a népet meggyőzni. Én annak is örülnék ha csak én lennék az egyedüli mivel szeretem az egyedi dolgokat. ÉS itt fejeztem be mert azt hiszem ez már nem a kérdésre tartozik.
2010. jan. 19. 12:31
 22/27 anonim ***** válasza:

Tudok én kultúráltan is vitatkozni, de veled nem érdemes. Önáltató vagy. Az meg, hogy "nem állok le vitatkozni" hát most, jah, végülis ez is egy taktika. Még a végén be kéne látni, hogy igazam van.

Nem mellesleg én is harisnyakedvelő vagyok, de egy pillanatig sem gondoltam magamról, hogy ez a normális, és csak azért imádom a nejlon tapintását/látványát, mert hideg van.

2010. jan. 19. 16:41
 23/27 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez nem kellene fórum témává tenni!Én 28 vagyok ffi, és kb 15 éve használok nylonharisnyákat,rövidnadrághoz is,és egyáltalán nem ciki.Aki ffi és használni akar az nyugottan használjon,mert ez nem olyan rossz,ciki mint sokan beállítják!Én mikor suliba is jártam, néha használtam rövidnadrághoz is, de nem foglalkozott ezzel senki.Manapság a környezetembe is természetesnek tartják ezt.
2010. jún. 21. 15:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

mert gyávák !!! szerintem a pasik járjanak csak harisnyába ha neki tetszik és akik pálcát törnek mások felet nagyobb nyominger mint bárki

üdv : Éva

2012. máj. 30. 23:01
 25/27 anonim ***** válasza:
Ja en is szakadok a rohogestol mikor este a hiradoban meglatom a rendorszovivo noket ff egyenruhaban ami akkora hogy lotyog rajtuk,nembeszelve a szinten ff nyakkendobe ami mint tudjuk ff viselet! Szanalmassak igy ki allni orszag-vilag ele!!
2013. febr. 26. 10:44
 26/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, téged sem az eszedért kedvelhetnek. A "rendőruha+nyakkendőt" nem azért veszik fel a női jardok mert menőnek tartják, hanem mert egyenruha. Elmagyarázom, mert sajnos nem vagyok benne biztos, hogy érted: kötelező nekik hordani. A harisnyafétises buzeránsokkal ellentétben...
2013. febr. 26. 17:42
 27/27 anonim ***** válasza:
Utolsonak! Kulfoldon miert van noies egyenruha nalunk meg a ff ruhatarban valogatnak a nok? En peldaul nem mennek olyan munkahelyre ahol noies ruhadarabot eroltetnenek ram!
2013. febr. 27. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!