Miért nem fogadják el sokan, hogy a fiúk is hordhatnak nejlonharisnyát?
Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 13:54
1/27 anonim 

válasza:

Mert az (épeszű) embereknek már az összes töke kivan az elfeminizálódó férfiakkal; hogy olyan dolgokban akarnak részesülni, ami alapvetően a nők privilégiuma.
2/27 anonim 

válasza:

Én csak elképzelem hogy levetkőzik előttem és röhögőgörcs fog el:D
Pedig én aztán nem a férfias pasikat szeretem, felőlem járhat szoknyába is vagy festheti magát, de a nejlonharisnyát hagyják meg a nőknek. Ha annyira fázik akkor vegyen egy bélelt nadrágot, vagy vastag térdzoknit.
3/27 anonim 

válasza:

Hetero férfi és nejlonharisnya? :S Pfuh... Szerencsére nem láttam még ilyet, de... Pfuj, el tudom képzelni... :S
4/27 anonim 

válasza:

a bátyóm fel akarta venni, de én kiröhögtem LoL :)
5/27 anonim 

válasza:

azért mert nagy valószínűséggel homár az illető
6/27 anonim 

válasza:

Nem azt nem fogadják el, hogy hordhat, persze, mindenki azt hord, amit akar. De alapvetően a testre feszülős, selymes dolgok nőiesek, ezt el kell fogadni :)
7/27 anonim 

válasza:

Mert az emberek korlátoltak és maradiak. Miért ne feszülhetne egy formás férfilábon nejlonharisnya? Nekünk, férfiaknak, ugyanúgy jogunk van harisnyanadrágot hordani, mint a csajoknak.
8/27 anonim 

válasza:

Előzőnek: ja, jogotok van. De akkor is ronda és bu.zis!
Vagy ez a célod?
9/27 anonim 

válasza:

Szoktam nejlonharisnyát hordani, és hidd el, nagyon zép formát ad a lábaimnak. Ettől még férfi maradok.
10/27 anonim 

válasza:

Szép formát? Hát lehet hogy néhány meleg pasi oda lenne érte, de egy jó érzésű nő kiröhögne ha meglát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!