Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk miért csak edzőcipőt...

Fiúk miért csak edzőcipőt hordhatnak?

Figyelt kérdés

lányokat irigylem nyáron..szép kis szandálok, nyitott cipők stb..pasiknak meg megkell sülni edzőcipőben

14/F

2011. jún. 13. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
hordjál te is szép kis szandált xD
2011. jún. 13. 20:31
 2/9 A kérdező kommentje:

nem vagyok b*zi, lányos stb..

csak nem értem hogy a srácoknak miért nem jár az igényesség..nekünk miért kell hogy zárt cipőben főjön a lábunk?

2011. jún. 13. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
mondom h nem kell. hordjál szandált oszt kész
2011. jún. 13. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Istenem, bárcsak jogos és igaz lenne a kérdés! :/

Én annyi fiút/férfit látok szandálban, buzzipapucsban, hogyha a látott szabadon hagyott lábujjak után csak 10-10 forintot kapnék, esküszöm meggazdagodnék.

2011. jún. 13. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Én télen-nyáron bakancsot. Háh...
2011. jún. 13. 23:03
 6/9 anonim válasza:
Szerintem jól áll mikor egy srác felvesz egy flip-flop papucsot, persze attól függ, h mihez:) Szóval a 40 fokba ne süljetek meg a Nike cipőkbe:P
2011. jún. 14. 16:23
 7/9 anonim ***** válasza:

"Szerintem jól áll mikor egy srác felvesz egy flip-flop papucsot, persze attól függ, h mihez:) Szóval a 40 fokba ne süljetek meg a Nike cipőkbe:P"

1. a flipikeflopika CSAK a strandra való! Utcára buuzis.

2. nincs kiábrándítóbb a portól koszos, izzadt mezít-lábfejnél. Egy zárt cipő, vastag pamutzoknival milliószor ideálisabb nagy melegben.

3. mi az, hogy megsülni? Régen is voltak forró nyarak, de akkor csak a mamakedvence lúzer anyámasszony katonái jártak nyitott lábbeliben. Vagy 20-30 év alatt ennyit puhányult az emberiség?

2011. jún. 14. 16:35
 8/9 anonim válasza:
100%

Szerintem meg igen is van amelyik jól áll utcára is kinek mi jön be:)

Meg nem feltétlen izzadt poros egy fiú lába, ennyi erővel lányok se hordjanak se flip flopot se sarut mer poros lesz.

De ha neked nem jön be inkább szagol az edzőcipőbe belefülledt kemény férfias lábat.:)

2011. jún. 14. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, de sosincs lábszagom, holott semmi(!!!) nyitott lábbelim nincs. Otthonra is Crocs papucs van, de a kapuig szól az "útvonalengedélye".
2011. jún. 14. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!