Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok is hordhatnak kalapot?

Lányok is hordhatnak kalapot?

Figyelt kérdés

Mostanába a fiatalok körébe sokan kalapot hordanak. Szereteném megkérdezni, hogy lehet lánynak is hordani olyat?

14/l

2011. máj. 28. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Már miért ne hordhatnának?(:
2011. máj. 28. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
2011. máj. 28. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
hàt persze
2011. máj. 28. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
hát ha látod másokon miétr ne lehetne? KI TILTJA? van erre szabály vagy mi? a fiúk is hordanak lila ruhákat, harisnyát, csőgatyát meg nőpi csizmát hát akkor már mindent lehet.
2011. máj. 28. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon látom máson mégis hordok, és most néztem ki még egyet, pedig pont a múltéhen kaptam a barátomtól:-)
2011. máj. 29. 01:19
 6/7 anonim ***** válasza:
igen,de csak ha jó a fejformádhoz:D én is szeretnék pont venni vmi olyat ami picit nőcisebb:)
2011. máj. 29. 07:30
 7/7 anonim ***** válasza:

2. válaszoló, aki küldte a linkeket, jó ízlése van .. : )) mert mostanság szerintem divatos ez a kalap .. : ) nekem is van olyan, csak párducmintásba. : ))

Szerintem nyugodtan vehetsz magadnak, és hordhatsz is. Akinek meg nem tetszik mit viselsz, annak nincs ízlése, mert a kalap nagyon is tud csinos lenni. : ))

2011. máj. 29. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!