Miért nem fogadják el sokan, hogy a fiúk is hordhatnak nejlonharisnyát?

Miért nem fogadják el sokan?XD
komolyan mondom szerined miért nem fogadjuk el ? XD
tőllem aztán felveheted ténylg jogod van azt veszel fel amit akkarsz.
de ne csodálkoz h ha majd a buz.ik mennek utánad a lányok meg vagy rögögnek vagy ... XD
de lécci én sose lássalak meg nejlonharisnyában mert nem tudom h ,mit csinálnék XD XD

Talán meglepődnétek, de sokan hordanak a fiúk közül nylon harisnyát.
Van aki sex kiegészítőnek, mert izgatónak tartja magán az anyagot, van aki pedig egyszerűen kényelmesnek tart péndául egy harisnyanadrágot fiúként is.
Nézelődjetek itt:
Sok érdekes dolgot fogtok olvasni.

Utolsóelőttinek nagyon nagy +!
De leírtam ezt már korábban is. Hordhatni akárki akármit hordhat, de ne tegyünk úgy, mintha ez normális lenne. Én is imádom (mondjuk magamon kevésbé izgat mint lányon), de ettől még tudom, hogy ez nem normális, és nem a többiektől kell elvárni hogy igazodjanak. Pont mint a bvzifelvonulás... ott is vannak a normális melegek (akik nincsenek ott) akik tudják, hogy ez a helyzet, és senki nem törődik velük amíg nem mutogatják magukat, és ott vannak a seggriszálók akik minden alkalmat megragadnak hogy az orrod alá dörgöljék hogy ők _mások_.
Meg a "fázóapuka" néven mindenhova kommentelő nyomorék akik azt bizonygatja mennyire kényelmes és praktikus viselet... nem. Lehet, hogy az, de ha nem lenne az akkor is hordaná.

Az előzőnek üzenem!
Ne magadból indulj ki. Persze a dohányzás, az italozás, a drog, és sorolhatnám az teljesen normális, mert több millióan használják, míg ami az egészség megóvás érdekében történik mint pl harisnya az már nem normális, független hogy ki viseli férfi vagy nő.
Én köszönöm jól vagyok és abszolút nem érzem magam nyomoréknak, de ha én nyomorék lennék akkor csak azt kívánom több millió emberfiának, hogy ennyire legyen nyomorék mindenki, és akkor nem nélkülöz senki semmit az életben maximum a harisnyát.
Pont az ilyen szűklátókörű egyedek miatt kell tájékoztató jellegű fórumokon tájékoztatni az embereket ,hogy ne úgy nézzenek a hozzád hasonlók mint birka az újkapura. De szerencsére a hozzád hasonló egyed kevesebb van mint a haladó gondolkodású polgártárs.
Azért szép napot neked is.
ÜDV : fázóapuka

Szerintem nem fogtad fel, amit mondtam. Azért vagy nyomorék, mert hazudsz. Magadnak, nekünk, mindenkinek.
Idézném egyik nagyon jó válaszoló válaszát:
"Azt ne várd, hogy a "nép" elfogadja, hiszen tegyük a kezünket a szívünkre: mi, harisnyarajongók, tudjuk, hogy nem vagyunk normálisak"
Aki azt mondja, hogy kizárólag egészségmegőrzési célból hord nejlonból készült finomharisnyákat, rövidnadrággal, az hazudik. Remélem azért ezt még képes vagy felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!