Szerintetek vehetek tangabugyis fürdőruhát?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok (nem vagyok azért anorexiás), a fenekem jó, de nem az a tökéletes.
Nem ilyen:
Fel vehetek én is tangát? (Szoktam tornázni, próbálom jobbá tenni az alakomat)
16L
2011. jún. 28. 11:09
11/16 anonim 

válasza:

hát igen .. akiken tanga van de csúnya a fenekük azokat azért beszélik ki mert lehetne annyi önkritikájuk hogy nem vesznek fel ilyet, akiknek meg jó seggük van azokat meg azért mert nyilván azért vesz fel tangát h mindenki őt bámulja tehát mekkora ribanc.. ilyen egyszerü
12/16 anonim 

válasza:

Éppenséggel nem fog senki lelőni, ha felveszed, mivel Ízlésrendőrség még sajnos nem létezik...:) De roppant közönséges és ócskar1bancos még a legjobb popón is. Van az a mondás, hogy "a kevesebb néha több". Nem is csak néha!
13/16 A kérdező kommentje:
igen, de nem akarok szokványos alsót venni, az szerintem olyan nagymamás
2011. jún. 28. 14:12
14/16 anonim 

válasza:

11:15..nekem egyáltalán nem az:D
szóval nem kell általánosítani...
15/16 anonim 

válasza:

16/16 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!