Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek vehetek tangabugyi...

Szerintetek vehetek tangabugyis fürdőruhát?

Figyelt kérdés

Vékony vagyok (nem vagyok azért anorexiás), a fenekem jó, de nem az a tökéletes.

Nem ilyen:

[link]

Fel vehetek én is tangát? (Szoktam tornázni, próbálom jobbá tenni az alakomat)

16L

2011. jún. 28. 11:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ezt neked kell érezni, csak vagy annyira kritikus, h nem vennél fel ilyet, ha mondjuk narancsbőrös a feneked. így elég nehéz eldönteni, dehát, miért ne? ha nem vagy gátlásos...
2011. jún. 28. 11:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A tangás fürdőruha már rág nem divat és szerintem túl közönséges is. Főleg egy 16 éves lányon. Nem beszélve arról hogy csak a nagyon jó fenekűeknek áll jól. Szóval szerintem ne.
2011. jún. 28. 11:13
 3/16 anonim ***** válasza:
bocs. nem rág hanem rég*
2011. jún. 28. 11:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Tangát nyugodtan hordhatsz ruha alatt,de strandon elég gáz az ilyen alsó.
2011. jún. 28. 11:14
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

minden lánynak narancsbőrös a feneke....

csak nem mindegy mennyire....amúgy..én nem vennék fel a helyedben tangás fürdőruhát mert akkor borítékolva van hogy mindenki kifog téged beszélni...én már csak tudom , mert én is a kibeszélők közé tartozom

2011. jún. 28. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:

11:

Én is közéjük tartozom:D

2011. jún. 28. 11:16
 7/16 anonim ***** válasza:

szerintem simán felvehetsz jó alakod lehet. csak mondjuk már eléggé kezd kimenni a divatból a tangabugyis fürdőruci

ami biztos a pasik rajtad fognak lógni egész végig :D

2011. jún. 28. 11:16
 8/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

lehet, hogy nem volt jó ötlet, de tengerparton gondoltam úgyse ismernek :)

2011. jún. 28. 11:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tiltja, de nem ajánéanám.

Most komolyan azt akarod, hogy az összes idős bácsi is a te hátsódat stírölje? Meg egész nap kapni akarod az ajánlatokat a srácoktól, miszerint mi lenne, ha ti most elmennétek az öltözőkhöz és ő most téged jól meg...

Na meg a nők rosszallását, esetleges irigy ismerős jól elterjesztené a dolgot, abból meg szeptemberre bőven az lenne, hogy egy utolsó cafka vagy, stb. Meg egy strandon azért gyerekek is vannak, sztem a 3. anyuka után eléggé égne a képed, mikor próbálná elmagyarázni a gyerekének, hogy miért vagy csupasz seggel a strandon. :D

Nem menő, inkább csak közönséges. Hálistennek már nem a 90-es éveket éljük. :D

Hidd el, ha jó hátsód van, anélkül is észreveszik, hogy kirakatba tennéd, a kevesebb általában több. Valami maradjon a fantáziának is, nem?

2011. jún. 28. 11:19
 10/16 anonim ***** válasza:
venni vehetsz tangásat, de nem ajánlom, nem divat ma már és csak kibeszélik azokat a nőket, akik olyanban vannak, még azokat is, akiknek extra jo fenekük van. Annyi jo fürdőruci van már ami nem tangás, biztos találsz vmi jot és szexit (de még izléseset)!
2011. jún. 28. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!