Szerintetek vehetek tangabugyis fürdőruhát?
Vékony vagyok (nem vagyok azért anorexiás), a fenekem jó, de nem az a tökéletes.
Nem ilyen:
Fel vehetek én is tangát? (Szoktam tornázni, próbálom jobbá tenni az alakomat)
16L
minden lánynak narancsbőrös a feneke....
csak nem mindegy mennyire....amúgy..én nem vennék fel a helyedben tangás fürdőruhát mert akkor borítékolva van hogy mindenki kifog téged beszélni...én már csak tudom , mert én is a kibeszélők közé tartozom
szerintem simán felvehetsz jó alakod lehet. csak mondjuk már eléggé kezd kimenni a divatból a tangabugyis fürdőruci
ami biztos a pasik rajtad fognak lógni egész végig :D
köszönöm a válaszokat :)
lehet, hogy nem volt jó ötlet, de tengerparton gondoltam úgyse ismernek :)
Senki nem tiltja, de nem ajánéanám.
Most komolyan azt akarod, hogy az összes idős bácsi is a te hátsódat stírölje? Meg egész nap kapni akarod az ajánlatokat a srácoktól, miszerint mi lenne, ha ti most elmennétek az öltözőkhöz és ő most téged jól meg...
Na meg a nők rosszallását, esetleges irigy ismerős jól elterjesztené a dolgot, abból meg szeptemberre bőven az lenne, hogy egy utolsó cafka vagy, stb. Meg egy strandon azért gyerekek is vannak, sztem a 3. anyuka után eléggé égne a képed, mikor próbálná elmagyarázni a gyerekének, hogy miért vagy csupasz seggel a strandon. :D
Nem menő, inkább csak közönséges. Hálistennek már nem a 90-es éveket éljük. :D
Hidd el, ha jó hátsód van, anélkül is észreveszik, hogy kirakatba tennéd, a kevesebb általában több. Valami maradjon a fantáziának is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!