Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhában járnak az emok?

Milyen ruhában járnak az emok?

Figyelt kérdés
Nekem teccik az emo stílus és most kezdek "megismerkedni" vele! Arra lennék kiváncsi, hogy milyen ruhába járnak az emok pl.:milyen színű ruhákat hordanak?Milyen felsőket és gatyákat?ÉS,hogy mi a jelük.Melyik alakzatot szeretik?Mert ugy tudom h az X-et!!
2007. júl. 2. 22:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
pff...nem vagyok emos..de ezt a feketecsizmát hülyeségnek tartom..egyátalán nem járnak abba...főleg nem nyáron mer télen az más:-)
2008. okt. 27. 17:03
 12/18 anonim válasza:
38%

Hát én is emo vok igy toom...xDD

Fekte színű ruhákat vesznek fel fekete csönadrák fekete póló pulcsi kabát stb...

Hát inkább a halálfejet szeretjük de non és az "xD" jelet és ha lány vagy akkor rózsaszin fekete szegecses öv...mert pont az is van rajtam mondjuk igen olvastam hogy féloldaalas hajat is mondtak hát igen ha lány vagy akko frufru is lehet olyan bilisxDDde amm én nekem is inkább csak féloldalas és az tök mind1 melyik oldalra van elválasztva de ugy hallottam hogy a bal szem szoott eltakarva lenni hogy jobb szemmel lássák ugymond lássuk a világot és szerintem ne bántsák az emokat mertugyanolyan embere és az emok kb 6%-a vágja az ereit a többi normális na én nem vágnámxDDde ez már megint más téma lenne szal remélem segitettem.)

Pussza

2008. dec. 30. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, de sírva röhögök, ha meglátok egy 14 éves csajt tetőtől talpig márkás cuccban, hogy nyomja az emot, hogy mekkora gondjai vannak. A nép legalja szerintem ez a rakat majom...
2009. jún. 24. 00:26
 14/18 anonim válasza:
100%

fekete pink színű vayg fehér lila

kockás vagy csíkos minta

külömböző színű cipőfűző

de a legjobb az élénk citromsárga

2010. jan. 1. 02:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Emok szűk cső/répanadrágban vannak, sötét ruha, akkor torna vagy deszkás cipő, leginkább Converse és Vans, hajukat szerintem meg már ismered =)
2010. febr. 14. 15:55
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ne akarjál megismerkedni vele! De ha ennyire életképtelen vagy akkor hajrá!:)
2010. máj. 30. 23:30
 17/18 anonim ***** válasza:

naszéép.^^

fiúvagy:

deszkás cipő,slip-on

-gatya: fekete csőnaci(LL):)

póló: kockás,fekete-fehér,feliratos,esetleg New Yorkerből smileys pólók

pulcsi: fekete,fehér,kockás:P

haj: fekete,szembe lógó haj

sapi: télen csöwessapiii

nyáron: fullcap

:)

2010. nov. 24. 21:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Van itt valaki 2024-ből? :) Jesszus anno én is voltam emós...de gáz :D
aug. 9. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!