Lányok, ti bátran viseltek sortot? Nem szoktak megjegyzéseket tenni rátok az utcán?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 19:42
21/25 anonim válasza:
Úgy 18 éves koromig én is tele voltam gátlásokkal, térdnadrádon felülit nem is mertem felvenni nyáron soha. Aztán tavaly valahogy megembereltem magam, elkezdtem egyre rövidebb nadrágokat venni, most már a legrövidebbekben is bártan végigmegyek a városban. Persze csak olyanokat hordok, amikből nem lóg ki a seggem és csak farmert. :D Rájöttem, hogy sokkal jobb így, nem sül be a combom tőle. Egyébként vékony vagyok, 169/50kg, de edzek néha, ezért formásak a lábaim, viszont a térdkalácsom hatalmas, nagyon csúnya térdem van, görbe is miatta a lábam, amit sokáig szégyelltem. De hát senki sem tökéletes.
22/25 anonim válasza:
Nekem van egy rövid nadrágom, de a párom nem engedi, hogy utcára felvegyem, mert néha kicsi kilátszik a popsimból. Csinos nő vagyok, és nagyon szép kerek a popsim, és nagy is, de ez hátrány, mert néha kilátszik a rövidnadrágból így nem merem felvenni...bár már gondolkoztam rajta, hogy párom nélkül felveszem, mivel mindig hordtam régebben. Rossz megjegyzéseket nem kaptam, viszont megbámultak és bókoltak, de azt máskor is megteszik, még akkor is, ha nem vagyok feltűnően öltözködve, ez köszönhető az arcomnak és alakomnak.
23/25 anonim válasza:
csak vékony fekete harisnyával hordok ilyesmit, meg miniszoknyát is. de úgy nagyon szeretem, és a visszajelzésekből úgy érzem másoknak is tetszik:)
24/25 anonim válasza:
vagy 3 eve nem volt rajtam rovidnadrag, csak hosszu. kover vagyok, nem tudok fogyni, 2ev etkezesi zavar utan meg mar bele se merek kezdeni, mert nem akarok meg egyszer belehulyulni. sosem fogok rovidnadragot felvenni. :( nem jo erzes, 40fokban hosszunadragban haldokolni, de mar kezdek hozzaszokni... (160/62)
18L
25/25 anonim válasza:
Vegyél alá egy cicanadrágot ha úgyérzed nem szépek a lábaid vagy stb... Én elleinte nem hordtam bátran féltem, hogy megszólnak de rájöttem hogy ha megszolnak akkor csak irigykednek, hogy én vagy éppen te milyen bátrak vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!