Lábban és fenékben erősebb lányok. Mit viseltek nyáron?
Figyelt kérdés
Körte alkatom van, a combom erősebb, és a csípőm is. A lábam mondhatni rövid, ezért nyáron kicsit gondban vagyok. Szeretem a hosszú, vékony lennadrágokat, de azért mégsem járhatok egész nyáron hosszú nadrágban. Milyen fazonú rövidebb nadrágokat vesztek, szoknyát, egyéb ruhát?2011. ápr. 23. 16:44
1/1 anonim válasza:
Csak néhány kép....
Mivel gondolom akkor a derekad nem vastag és a felsőtested sem nagy ezért viselj pánt nélküli ruhákat nyugodtan. Most nagyon divatosak a virágmintás darabok.
Overallt is vehetsz olyat ami combközépig ér.
Amiket belinkeltem ilyesmikkel tele van a Pimkie, egyberuhás és nadrágos verziókkal is. Illetve a Zara TRF részén is találsz.
Nekem a kedvenc darabom egy turis darab, az pánt nélküli, derékban szűkített, alatt bővül és combközépig ér, alul összeszűkül. Tulipánfazon azt hiszem. A felsőcombot takarja az a lényeg.
Fazonban erre hasonlít csak az alja szűkebb és picit hosszabb (és virágmintás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!