Mi idén ősszel divatos? Mi az amit ti mindig viseltek?
Hello. Szeretném megtudni, h mi divatos most ősszel.
Írjátok le, h ti mit viseltek mindig, lehet az egy család tagtól kapott ékszer, vagy valami más is.
Jöhetnek, kiegészítők, ruhadarabok, lábbelik...
Előre is köszi a válaszokat. :DD
"Jumper" párti vagyok, vagyis hosszú pulóver, ami hosszít, vékonyít és - pláne egy övvel kombinálva - nagyon csinos alakot csinál. Ehhez cicanadrág vagy vastag harisnya + boka vagy hosszú szárú csizma. Nem feltétlenül divat szerint, inkább a saját ízlés a döntő. Vagy jumper helyett hosszú ujjú ruha, idén az ilyen szoknya ruhák, amik vagy hosszú ujjúak, vagy boleróval azzá tehetők:
Van pár ilyen kötény ruhám is, amihez szintén ezek a kiegészítő ruhák passzolnak mint cicanadrág, boleró és csizma:
Kabátból idén egy Asos szoknya fazonra esett a választás, ami nagyon hasonlít ehhez a darabhoz:
(A téli kabát is hasonló fazon lesz.)
Kiegészítők pedig idén pávatollasok pl. ilyen is van:
És már több éve hosszú nyakláncok, pl:
az első válaszoló válaszolt helyettem is, de honnan tudta? :O még azt hozzátenném, hogy szürke a kabátom és fekete/szürke a cipellőm
19/L
Semmi kieg, egyszerű, de mégis valamiért stílusos ruhák. (Legalábbis mások azt mondják, én nem tudom, nekem tök természetes.) Télen - nyáron feketét hordok, nem hat meg az évszakok változása. Tegnap beszereztem egy fekete vastagabb felsőt is azért. Már hideg van.
18/L
Utolsó előtti!
Nektek nem stílusotok van, hanem csak annyi eszetek, hogy a divatot majmoljátok!
///
Én szoknyákat hordok fekete cicanacival, meg tornacipővel. Farmerszoknyához pl kockás póló, kék-csíkos szoknyához fekete felső, szürke-fekete pöttyös szoknyához is fekete felső.
Kiegészítő: fekete táska/málhazsák. Van egy állandó ezüst láncom és egy fekete gyöngyös nyakláncom. csók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!