Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti bátran viseltek...

Lányok, ti bátran viseltek sortot? Nem szoktak megjegyzéseket tenni rátok az utcán?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 19:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nekem nincs semmi rejtegetnivaló a lábaimon :) 176 cm vagyok, hozzá 55 kg, és minden nap tornázom.

Egyébként megjegyzéseket nem szoktak tenni, de bámulni meg mutogatni (néha fényképezni is), azt igen. De azt valószínűleg az extrém hajszín, acélmerevítős fűző, meg ilyenek miatt.

2011. jún. 17. 20:43
 12/25 anonim ***** válasza:

Bátran hát! :)

Nincs az a modell alkatom, vagy olyan feszes, izmos lábaim, de hordom, mert nekem tetszik!! :))

2011. jún. 17. 21:02
 13/25 anonim ***** válasza:
en hordok sortot, pedig nem tokeletesek a labaim, de nem erdekel, ebben jol erzem magam, foleg mikor ilyen meleg van
2011. jún. 17. 21:30
 14/25 anonim ***** válasza:
Válassz egy divatosat, ami jól is áll rajtad és kész. Hidd el, úgy se fognak lefitymálni.
2011. jún. 17. 21:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem kissé pajzán megjegyzéseket szoktak tenni a férfiak. :S
2011. jún. 17. 21:52
 16/25 anonim ***** válasza:
Én egész bátran tök vékony a lábam de én vastagnak látom a combom (amiért mindenki hülyének néz -.-") de barátnőm 40 fokban is képes hosszúfarmert hordani...
2011. jún. 17. 22:13
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem bátran.. mert vannak a lábamon striák:( pedig nem is vagyok kövér... 50 kg vagyok és így is teli vagyok velük.. Anya szokott biztatni hogy senki nem azt nézni, meg hogy senkit nem érdekel meg hogy nagyon sok mindenkinek van.. Ilyenkor kicsit bátrabban veszem fel:)
2011. jún. 17. 23:34
 18/25 anonim ***** válasza:
Rajtam van felesleg ( 6-7kg) de én leszarom,akinek nem tetszek ne nézzen rám:)
2011. jún. 18. 00:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Most én is "összeszedtem" magam (175/65), de mindig is szívesen hordtam (5 kg-al kevesebb voltam), most kicsit gáznak érzem, de akkor is hordom, lesz@rom mit gondolnak mások.
2011. jún. 18. 01:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Persze! Bár van rajtam felesleg, de sokat tornázok, feszes vagyok, nem plöttyedt, nincs mit takargatnom, úgy érzem. De ha lenne is, senki sem várhatja el tőlem, ahogy én sem várom el senkitől, hogy rohadt melegben hosszúnaciban mászkáljon, csak mert nem tökéletesek a virgácsai.
2011. jún. 18. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!