Válltáske vagy hátitáska kilencedikben?
NEHOGY válltáskát vegyél!
Én úgy megbántam! Persze, divatos, szép meg jó, de olyan gerincferdülésem lett hogy huhúú...
inkább háti táska! Sokkal praktikusabb, kényelmesebb, és pl: biciklizni (ha suliba avval mész) nem tudsz válltáskával(kivéve, ha van kosarad, de abba se nagyon fér bele) szóval ajánlom a hátitáskát!
és amúgyis, nem a táskádat nézik, hogy az milyen...
Ne vegyél válltáskát, főleg, hogy gerincferdülésed van.
Nyugodtan vegyél hátitáskát, abból is vannak csinosabb, "nagylányosabb" darabok (hogy a te szabaiidal éljek). Ha pedig afelől aggódsz, hogy esetleg kinevetnének, mert nem válltáskával jársz, akkor megnyugtatlak. Középiskolában kb. mindenki letojja, hogy milyen ruhád van, milyen táskád, tolltartód stb.
16/l
12:52 vagyok
Azt elfelejtettem mondani, hogy kilencedikben én is hátassal jártam. Aztán meguntam cipekedni, meg hogy leszakad a vállam, ezért a könyveket, meg azokat a füzeteket, amiket nem használunk gyakran, bedobtam a szekrénybe. Így csak 2-3 füzetet kell hordani.
Majd nézd meg, hogy lesz nálatok. Nyugodtan csinálhatod így is, is akkor se gerincferdülésed nem lesz, valamint hátitáskával sem kell járnod.
NE VEGYÉL VÁLLTÁSKÁT! Nekem úgy szétcseszte a gerincem hogy csak na! Biztos hogy találsz valahol egy hátizsákot ami tetszik.
A mi sulinkba főleg fiúk járnak és vegyes a felhozatal hátizsákok és válltáskák terén de a lányok nagy része nehéz "bugyrokkal" rohangál (ilyenekkel: [link] ) és utána meg sír a szájuk hogy nehéz,leszakad a válluk,meg fáj a hátuk...Magadnak teszel jót ha hátizsákot hordasz.
16/L
Jah és hozzáteszem,a gerinced nem csak attól romolhat ha nehéz dolgokat cipekedsz,hanem ha rosszul tartod a hátad! A válltáskákat pedig nem lehet máshogy hordani csak ferdén még akkor is ha könnyűek.
16/L
általánosban végig hátitáskám volt,mivel szüleim nem engedték meg a válltáskát. mikor 9.-be mentem,válltáskám lett,amit kb 3hónapig hordtam,mert egyszerűen nem illik a stílusomhoz. azóta csak kézitáskát hordok,most pl. egy mango-s táskában utoljára :)
16L
Nem csak a hagyományos alsótagozatos hátitáskákat lehet ám kapni... Én már egyetemre járok, ilyen fazonú hátizsákom van, csak más mintával, és szerintem egyáltán nem dedós, nagyon sokan járnak ilyennel nálunk:
Nem tudom, milyen a stílusod, de a Vans, az Eastpak, az Etnies nagyon baba hátizsákokat gyárt, de Budmilból is vannak 'nagylányosabbak'.
Ha meg a táskád miatt megszólnak, na azokkal az emberekkel nem is érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!