Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Válltáske vagy hátitáska...

Válltáske vagy hátitáska kilencedikben?

Figyelt kérdés
Jövőre megyek gimibe, a mostani iskolatáskám óriási, piros, budmilos, elég dedós hátitáska( :S ). már szakadt is egy kicsit. Jövőre tehát új táskám lesz, csak azt nem tudom, hogy válltáskát, vagy hátitáskát vegyünk... A válltáska sokkal jobban tetszik, nagylányosabb, viszont igen kényelmetlen.A hátitáska sokkal kényelmesebb, és az enyhe gerincferdülésem miatt jobb is lenne, viszont NEM tetszik. légyszi 14-18 évesek segítsetek! :) ti mit gondolnátok, ha hátitáskával látnátok egy gimis lányt???
2011. jún. 16. 21:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

NEHOGY válltáskát vegyél!

Én úgy megbántam! Persze, divatos, szép meg jó, de olyan gerincferdülésem lett hogy huhúú...

inkább háti táska! Sokkal praktikusabb, kényelmesebb, és pl: biciklizni (ha suliba avval mész) nem tudsz válltáskával(kivéve, ha van kosarad, de abba se nagyon fér bele) szóval ajánlom a hátitáskát!

és amúgyis, nem a táskádat nézik, hogy az milyen...

2011. jún. 17. 00:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem a táska teszi az embert! :P mellesleg lehet találni nagyon szép hátitáskákat is. :) (csak lécci magassarkút ne vegyél hozzá fel, mert annál hátborzongatóbb nincs :))
2011. jún. 17. 10:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Ne vegyél válltáskát, főleg, hogy gerincferdülésed van.

Nyugodtan vegyél hátitáskát, abból is vannak csinosabb, "nagylányosabb" darabok (hogy a te szabaiidal éljek). Ha pedig afelől aggódsz, hogy esetleg kinevetnének, mert nem válltáskával jársz, akkor megnyugtatlak. Középiskolában kb. mindenki letojja, hogy milyen ruhád van, milyen táskád, tolltartód stb.

16/l

2011. jún. 17. 12:52
 14/20 anonim ***** válasza:

12:52 vagyok

Azt elfelejtettem mondani, hogy kilencedikben én is hátassal jártam. Aztán meguntam cipekedni, meg hogy leszakad a vállam, ezért a könyveket, meg azokat a füzeteket, amiket nem használunk gyakran, bedobtam a szekrénybe. Így csak 2-3 füzetet kell hordani.

Majd nézd meg, hogy lesz nálatok. Nyugodtan csinálhatod így is, is akkor se gerincferdülésed nem lesz, valamint hátitáskával sem kell járnod.

2011. jún. 17. 12:55
 15/20 anonim ***** válasza:

NE VEGYÉL VÁLLTÁSKÁT! Nekem úgy szétcseszte a gerincem hogy csak na! Biztos hogy találsz valahol egy hátizsákot ami tetszik.

A mi sulinkba főleg fiúk járnak és vegyes a felhozatal hátizsákok és válltáskák terén de a lányok nagy része nehéz "bugyrokkal" rohangál (ilyenekkel: [link] ) és utána meg sír a szájuk hogy nehéz,leszakad a válluk,meg fáj a hátuk...Magadnak teszel jót ha hátizsákot hordasz.

16/L

2011. jún. 17. 14:37
 16/20 anonim ***** válasza:

Jah és hozzáteszem,a gerinced nem csak attól romolhat ha nehéz dolgokat cipekedsz,hanem ha rosszul tartod a hátad! A válltáskákat pedig nem lehet máshogy hordani csak ferdén még akkor is ha könnyűek.

16/L

2011. jún. 17. 14:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is hátitáska mellett érvelek. Az egészséged többet ér, mint a divat, ami úgy is változik, de a gerincferdülés súlyosbodása megmarad. Tényleg lehet találni szép darabokat, nézz körül. Attól még beszerezhetsz egy válltáskát is, ha csak 1-2 füzetet kell vinni, akkor az praktikusabbak.
2011. jún. 17. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:
13-ból végeztem és mégis hátitáskám volt. a válltáska nagylányos meg minden, viszont rohadt kényelmetlen. hátitáskából is vannak amik jól néznek ki.
2011. jún. 17. 19:19
 19/20 anonim ***** válasza:

általánosban végig hátitáskám volt,mivel szüleim nem engedték meg a válltáskát. mikor 9.-be mentem,válltáskám lett,amit kb 3hónapig hordtam,mert egyszerűen nem illik a stílusomhoz. azóta csak kézitáskát hordok,most pl. egy mango-s táskában utoljára :)

16L

2011. jún. 17. 22:52
 20/20 anonim válasza:

Nem csak a hagyományos alsótagozatos hátitáskákat lehet ám kapni... Én már egyetemre járok, ilyen fazonú hátizsákom van, csak más mintával, és szerintem egyáltán nem dedós, nagyon sokan járnak ilyennel nálunk:

[link]

Nem tudom, milyen a stílusod, de a Vans, az Eastpak, az Etnies nagyon baba hátizsákokat gyárt, de Budmilból is vannak 'nagylányosabbak'.

Ha meg a táskád miatt megszólnak, na azokkal az emberekkel nem is érdemes foglalkozni.

2011. júl. 3. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!