Linkelnétek olyan táskákról képeket amiket szívesen hordanátok suliba, de nem hátitáska?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 12:00
1/10 anonim válasza:
Minek? Suliba csak a könyveknek szoktunk táskát hordni, nem kell még mellé rib*ancos szütyő...
2/10 A kérdező kommentje:
én is könyveknek gondoltam.csak nem akarok hátitáskába hordani.
2010. aug. 7. 12:06
3/10 anonim válasza:
Én most fogok fősulira menni, és mivel itt már nem kell annyi könyvet, füzetet vinni magammal ezt vettem meg rá:
Középiskolás koromban a David Jonesban kifogtam egy táskát. Egész jól bírta a megterhelést. Még mindig hibátlan. [link]
Az alakja hasonló ehhez, de műbőr és fonott a pántja.
Abban a boltban tényleg jó táskákat lehet találni sulira :)
Nekem még ezek is tetszenek:
18/L
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
uccsó gondolom harvardra vagy cambridgre jársz ;P
amúgy a többi linkelt táskát javaslom én is, lányok gimibe, egyetmre már ilyesmiket hordanak.
18/L
8/10 anonim válasza:
nem,mert a yale-re :)
irigy emberek.
9/10 anonim válasza:
csak nem hiszem h eredeti, ennyi. de ha az (vagy ha nem is) azért viseld egészséggel :)
(előző)
10/10 anonim válasza:
hát nem kell elhinni akkor h az :)
nem mki veszi meg az olcsó hamis szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!