Válltáske vagy hátitáska kilencedikben?
Nálunk az iskola 90%-a hátitáskát hord. Nem értem, miért lenne gáz?:S:D
16L
Hát amikor én szakközépbe mentem rendes puma hátitáskába mentem.. ÉS ez mindenkinek megszokott volt. A 9.-sek általában így kezdik, mivel nem tudják, hogy mire számíthatnak. Végül aztán kaptunk a suliba szekrényt, szóval maximum 2 füzetet szállított mindenki. Ezért kb. 2 hónap után az osztály 99%-a átváltott válltáskára. Kényelmes volt és praktikus. Mivel a tömegközlekedési eszközökön nem egyszerű nagy cumóval megmaradni.
De aztán átmentem másik suliba. Képzelheted, minden füzetet táskát cipelni kell, +rajzfelszerelés. (Szén, vízfesték, tempera, olajkréta, zsírkréta, festőragasztó, ecsetek tömkelege, rengeteg színes ceruza, grafit, többféle radír) + A/2-es rajzmappa. NA ide minden nap bőröndbe kell járni.
Szóval iskola válogatja milyen táskával mész. De elsőnek tényleg logikusabb hátitáskát venni.
Szia. Én is most megyek gimibe, és én is ezen gondolkodom. :DD De már döntöttem. Hátitáskát veszek, mert igaz, nagyon tetszik a válltáska, de nem szeretnék gerincferdülést, ráadásul beutazós leszek és cipelni nem kényelmes, barátnőim is mondják, akiknek már az van egy ideje, hogy gyűlölik. Amúgy nekem tetszik a hátitáska. Én iknább sportosabban öltözködöm, nézd szerintem ez jó:
Hát nálunk kilencedikben kb. 4 ember volt akinek nem hátizsákja volt, és ez most se sokkal több. Van ugyan szekrényünk, de általában elég sok cuccot kell cipelni. Ha valamiért összejön egy lazább nap, amikor több mindent benn lehet hagyni (vagy pl. most utolsó héten :)), csak pár füzetet kell hazavinni, akkor hordok válltáskát, különben rohadt kényelmetlen lenne. Ha neked még gerincferdülésed is van, mindenképpen hátizsákot vegyél!
Nagyon szépeket és divatosakat lehet ma már kapni, nézz körül a boltokban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!