Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Válltáske vagy hátitáska...

Válltáske vagy hátitáska kilencedikben?

Figyelt kérdés
Jövőre megyek gimibe, a mostani iskolatáskám óriási, piros, budmilos, elég dedós hátitáska( :S ). már szakadt is egy kicsit. Jövőre tehát új táskám lesz, csak azt nem tudom, hogy válltáskát, vagy hátitáskát vegyünk... A válltáska sokkal jobban tetszik, nagylányosabb, viszont igen kényelmetlen.A hátitáska sokkal kényelmesebb, és az enyhe gerincferdülésem miatt jobb is lenne, viszont NEM tetszik. légyszi 14-18 évesek segítsetek! :) ti mit gondolnátok, ha hátitáskával látnátok egy gimis lányt???
2011. jún. 16. 21:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Úristen! Az igaz, hogy nekem válltáskám van, de soha nem nevettem azon a jópár osztálytársamon, aki hátitáskát hord! Az egészséged meg fontosabb, mint a divat, nem?
2011. jún. 16. 21:41
 2/20 valakiakitnemismersz ***** válasza:
14 éves vagyok igaz én fiú de szerintem egy táska legyen elsőnek kényelmes és praktikus a többi már mellékes.Biztos nem fognak azért kinézni mert hátitáskád van.
2011. jún. 16. 21:41
 3/20 anonim ***** válasza:

Nálunk az iskola 90%-a hátitáskát hord. Nem értem, miért lenne gáz?:S:D

16L

2011. jún. 16. 21:44
 4/20 anonim válasza:

Biztos találsz szép hátitáskát.... Ezért ne tedd tönkre a hátad:S

Ezek például nagyon csinik:

[link]

[link]

2011. jún. 16. 21:55
 5/20 anonim ***** válasza:

Hát amikor én szakközépbe mentem rendes puma hátitáskába mentem.. ÉS ez mindenkinek megszokott volt. A 9.-sek általában így kezdik, mivel nem tudják, hogy mire számíthatnak. Végül aztán kaptunk a suliba szekrényt, szóval maximum 2 füzetet szállított mindenki. Ezért kb. 2 hónap után az osztály 99%-a átváltott válltáskára. Kényelmes volt és praktikus. Mivel a tömegközlekedési eszközökön nem egyszerű nagy cumóval megmaradni.

De aztán átmentem másik suliba. Képzelheted, minden füzetet táskát cipelni kell, +rajzfelszerelés. (Szén, vízfesték, tempera, olajkréta, zsírkréta, festőragasztó, ecsetek tömkelege, rengeteg színes ceruza, grafit, többféle radír) + A/2-es rajzmappa. NA ide minden nap bőröndbe kell járni.

Szóval iskola válogatja milyen táskával mész. De elsőnek tényleg logikusabb hátitáskát venni.

2011. jún. 16. 21:58
 6/20 anonim ***** válasza:

Szia. Én is most megyek gimibe, és én is ezen gondolkodom. :DD De már döntöttem. Hátitáskát veszek, mert igaz, nagyon tetszik a válltáska, de nem szeretnék gerincferdülést, ráadásul beutazós leszek és cipelni nem kényelmes, barátnőim is mondják, akiknek már az van egy ideje, hogy gyűlölik. Amúgy nekem tetszik a hátitáska. Én iknább sportosabban öltözködöm, nézd szerintem ez jó:

[link]

2011. jún. 16. 22:20
 7/20 anonim ***** válasza:
Emlékszem magassarkút hordtam hátizsákkal. volt oldaltáskám is, de majd leszakadt a vállam tőle, és nekem fontosabb az egészségem, mint hogy a legújabb trendnek megfeleljek.
2011. jún. 16. 22:35
 8/20 anonim ***** válasza:

Hát nálunk kilencedikben kb. 4 ember volt akinek nem hátizsákja volt, és ez most se sokkal több. Van ugyan szekrényünk, de általában elég sok cuccot kell cipelni. Ha valamiért összejön egy lazább nap, amikor több mindent benn lehet hagyni (vagy pl. most utolsó héten :)), csak pár füzetet kell hazavinni, akkor hordok válltáskát, különben rohadt kényelmetlen lenne. Ha neked még gerincferdülésed is van, mindenképpen hátizsákot vegyél!

Nagyon szépeket és divatosakat lehet ma már kapni, nézz körül a boltokban. ;)

2011. jún. 16. 22:54
 9/20 anonim ***** válasza:
Előző voltam 16/L
2011. jún. 16. 22:54
 10/20 anonim ***** válasza:
szintén azt mondom felejtsd el a válltáskát! csak magadnak teszel rosszat vele.. rengeteg szép, praktikus hátitáskákat tudsz találni ma már. megjegyzem h sokan kedvelika puma, nike fajtákat..szerintem azok annyira tömegcikkek, hogy nemsok különlegesség található bennük..de őket leszámítva is sokak közül válogathatsz ;)
2011. jún. 16. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!